Janjuš: "Pokušala si da me ubiješ makazama", Maja: "Hteo si dobru ribu, sad trpi!"

Marko i Marinkovićeva ne prestaju da ratuju

  • 8
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš tokom svađe sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković ispričao je da je ona pokušala da ga ubije makazama, dok su bili van rijalitija.

Kako Janjuš pokušava da se odvoji od Maje koja ga prati u stopu i govori mu da ga voli, te da će biti drugačije kada se pomire, Marko joj je zapretio.

Janjuš joj je rekao da će da je prijavi jer ga ne ostavlja na miru, pa je podsetio da ga je napolju, kako tvrdi, tukla i pokušala da ga ubije.

- Nemoj da me pratiš u stopu i da pokušavaš da me poljubiš! Ti si napast i psihopata! Psihički me terorišeš! Prijaviću te policiji i tražiću da mi ovde dovedu obezbeđenje! - urlao je Marko.

- Ženo, napolju si me tukla i pokušala da me ubiješ makazama! Zatražiću zabranu prilaska ili ću pobeći u Kinu - rekao joj je Janjuš.

- Nikad te neću ostaviti na miru, jer te volim! Hteo si da je*eš dobru ribu, sad trpi posledice! - odgovorila mu je Marinkovićeva.

Podsetimo, Maja je prethodne noći pokušala da pobegne iz Zadruge zbog lošeg odnosa sa Markom, a kroz suze govorila je da ne može da podnese sve što se dešava izneđu njih u rijalitiju.

Video: Oglasila se Maja nakon Janjuševog razvoda: Golišavi snimak, volim te, svađa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA