Kristijan pokazao kako u zatvoru stradaju zatvorenici: "Nema tragova borbe, ništa"

Golubović je milionski auditorijum ostavio bez reči, a ni njegovim cimerima nije bilo prijatno zbog onoga što čuju

  • 10

Rijaliti učesnik i bivši robijaš, Kristijan Golubović ispričao je zadrugarima kako se "profesionalno ubija čovek u zatvoru".

Kristijan je bez pardona ispričao nešto što nikako ne bi trebalo da sluša milionski auditorijum, a zbog njegovih nerelnih priča, u komentarima ga gledaoci često nazivaju Krististijan Andersen, aludirajući na Hansa Kristijana Andersena, danskog književnika, poznatom po bajkama.

Golubović je "objasnio" zadrugarijma kako se ubija čovek u zatvoru i sve to demonstrirao na Marku Janjuševiću koji je, kao i mnogi gledaoci, bio šokiran Golubovićevom pričom.

- Znaš kako se profesionlno bija čovek u zatvoru? Uđe se unutra i marnu ga sa ćebetom. Uzmu ćebe, zbog modrica, i prebaci se ovako. I držimo ga. Ti se sad opireš, a drži te petoro, šestoro sa ćebadima, da nema modrica - počeo je priču Kristijan, demonstrirajući na Janjušu.

- Podignemo te gore, stavimo ti omču na vrat i obesimo te. Ovi zatežu omču, a dvojica, trojica se obese na tebe, izvuku ti vrat, samo te drže. On kad padne, kad je već gotov da se upiša ili svr*i u gaće, oni ga puste i sklone ćebe i odu - ispričao je Kristijan.

- Dođe forenzika, gledaju mu ruke, da li je bilo tragova borbe. Nema ništa, on se kao obesio - zaključio je Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA