Ne može da je zaboravi: Bivši dečko Sanje Vučić ne prestaje da priča o Uraganki

Nikola je ranije govorio o detaljima raskida, veze, tetovaži koju joj je posvetio, a sada nastavlja da priča o Sanji

  • 1
Sloba Radanovic Foto: ATA Images

Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić, jedne od članica grupe "Hurricane" ušao je u Zadrugu nekoliko meseci posle raskida sa njom i već su mnogi primetili da ne prestaje da priča o pevačici.

Đorđević je dosad izneo mnogo detalja svog odnosa sa Sanjom, od razloga raskida, detalje veze, tetovaže koju joj je posvetio, a nastavio je da priča o bivšoj devojci sa svojim rijaliti cimerima.

- Znaš koliko ona može da pojede, kao ja - rekao je Nikola.

- Stvarno? Jeste li kuvali ili naručivali hranu? - pitao je Janjuš.

- Poslednjih godinu dana smo uvek naručivali, sve nezdravo - rekao je Nikola.

Podsetimo, za raskid Nikole i Sanje saznalo se malo pre njegovog ulaska u rijaliti kada je pevačica to obelodanila putem svog Instagram profila.

- Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama - navela je tada Sanja.

- Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima - mapisala je ona.

Video: Seksi Uraganke žele da glume sa Baćom u Južnom vetru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA