Miljana Kulić se ošišala na ćelavo: " Ja sada ličim na muško! Uplašiću se ujutru kada se pogledam"

- Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lepu - rekao joj je Kristijan Golubović

  • 20
Miljana Kulić Miljana Kulić; Foto: Nikola Tomić

Zadrugarka Miljana Kulić svojim postupcima u svim sezonama Zadruge šokira gledaoce, ali i ukućane, što je uspela i ovoga puta, potezom koji je zgrozio mnoge.

Naime, Miljana je sinoć zamolila Erminu Pašović da dođe u njen apartman i ošiša je na ćelavo, a zadrugari su bili šokirani kada su ugledali Miljanu bez kose.

- E moja Miljo, tebi je sve ravno, tebi je sve super. Prst da ti pokažu, ti ćeš da se cerekaš do sutra! Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lepu - rekao joj je Kristijan Golubović.

- Sve se menja, pa i kosa! Imala sam ja divnu kosu - odgovorila je Miljana.

Međutim, ona se ubrzo pokajala što se ošišala, te je stavila kapu.

- Tata mi ide na operaciju i sada sam to uradila jer mi je teško, ošišala sam se, kako ću ovakva da se probudim ujutru. Ja sada ličim na muško! Uplašiću se ujutru kada se pogledam - rekla je Miljana Zorici Erić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    29. mart 2021 | 10:53

    Zalosno je sta ova mlada majka radi od sebe. Njoj je sve gore a niko ne reaguje. U pogresnoj je ustanovi zatvorena. A ovo brijanje glave je kao podrska ocu koji ide na operaciju.

  • Lol ok

    29. mart 2021 | 10:06

    Željna pažnje po svaku cenu. Bedno.

  • Mrckic

    29. mart 2021 | 11:40

    Koja bre podrska, hvata na patetiku, otac zdrav i prav. Setite se Lune prosle godine kad je usla, pa njena majka....tad su pricale imas predpocetnu fazu, pocetne faze neke bolesti, eto ona trudna posle pola godine i manje je zatrudnela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA