Miljana otkrila zašto je obrijala glavu: Sloba Radanović šokiran, uputio apel od 3 reči

- S obzirom na to da se dogodio performans juče, ovo je zabavno humoristički program - poručila je Kulićeva

  • 11
Slobodan Sloba Radanović Slobodan Sloba Radanović / Foto: Nikola Tomić

Miljana Kulić ošišala se na ćelavo što je izazvalo brojne reakcije gledalaca, a ovim povoodm oglasio se peval i učensik Zadruge 1, Slobodan Radnović.

Marija Kulić se tokom dana oglasila ističući da je zbog ćerke na lekovima, a sada se Miljana javno obratila majci i otkrila razlog  zašto se ošišala na ćelavo.

- S obzirom na to da se dogodio performans juče, ovo je zabavno humoristički program. U trenutku kad su mi rekli nešto ja sam ishisterisala, nije mi bilo svejedno da čujem takvu informaciju, ja uvek preuveličam u svojoj glavi, dovela sam glavu do savršenstva - rekla je Miljana.

- Mama nek se ne brine, kosa će porasti, bitno je kakvi smo ljudi, biti čovek je jako teško - obratila je Kućićeva maci ne znajući da je ona van sebe zbog njenog postupka u rijalitiju.

Pored milionskog auditorijuma Miljanin postupak šokirao je i Radanovića koji je celu situaciju prokomentarisao na svom tviter nalogu.

- Pomozite Miljani Kulić - napisao je Sloba, a sudeći po komentarima ispod njegovog tvita, mnogi koristnici su saglasni sa njim i smatraju da Kulićeva nije psihički dobro čim je obrijala glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    30. mart 2021 | 18:18

    Šta on voli da tumači ljudima šta treba da rade! Oni koji žele pevati na dan kad im ćale umre samo neka ga prate. Izrast će u moralne gromade!!!

  • Darko

    30. mart 2021 | 23:37

    Kako te nije sramota da komentarišeš zadrugu kad si ti bio najgori?

  • Veka

    30. mart 2021 | 23:38

    Samo ti ćuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA