Aleksandra i Maja se pljuvale i polivale, Janjuš raskinuo sa Marinkovićevom i traži zabranu prilaska

- Samo me jednom pipni, ne video majku, dobijaš zabranu prilaska kada izađemo! Pomeri mi se! Samo me jednom pipni! Skloni mi se da te ne gledam! - vikao je Janjuš

  • 1
Maja Marinković, Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević Janjuš Maja Marinković, Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević Janjuš, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković i Aleksandra Nikolić ponovo su imale brutalan okršaj, a sve je počelo kada je Aleksandra opsovala Maji majku, pa su se njih dve pljuvale i polivale.

Aleksandra je prvo polila Maju sokom, a zatim je Marinkovićeva sa stola dohvatila jogurt i bukvalno okupala bivšu suparnicu. Kada je Maja krenula na Aleksandru uhvatio ju je Marko Janjušević Janjuš.

- Jesi li normalna?! - urlao je Janjuš, koji je dohvatio Maju i sprečio žesći sukob, a ubrzo je reagovalo i obezbeđenje.

Nakon okršaja sa Aleksandrom, Maja se obračunala i sa Janjušem, koji je ponovo odlučio da raskine sa njom i traži zabranu prilaska.

- Samo me jednom pipni, ne video majku, dobijaš zabranu prilaska kada izađemo! Pomeri mi se! Samo me jednom pipni! Skloni mi se da te ne gledam! - vikao je Janjuš.

- Ja da se sklonim? Ona mene provocira sve vreme! - plakala je Maja.

- Pusti ga da se iskulira - rekla joj je Sanja.

- Namerno sve ovo radi! - nastavljala je Maja.

- Pi*ka ti materina, neka ti sve što imaš uzmu! Ne da ti đavo mira! Treba da izgubiš bez dinara! - besneo je Janjuš.

- Maja laže, ona je dala Filipu spisak, nema ništa sa tim! Što napadate nju sad?! Ima devojka prava da radi šta hoće - branio je Mića Aleksandru.

- Ona sada hoće da bude jadna, da je ova ispoliva - rekao je Car.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA