Nakon okršaja s Kristijanom, Neca dobio epileptični napad: Hitno izveden iz Zadruge i hospitalizovan

- Dobio je epileptični napad, ide mu pena na usta - vikali su zadrugari

  • 10

Kristijan Golubović nasrnuo je na Nenada Lazića Necu u rijalitiju "Zadruga", nakon čega je on, po rečima njegovih cimera, dobio epileptični napad.

Naime, Neca je nakon frke sa Kristijanom polupao staklo koje se nalazi na ulaznim vratima od paba, a zatim samo pao. Cimeri su se odmah okupili oko njega, stavili ga na bok i izvadili mu jezik.

- Dobio je epileptični napad, ide mu pena na usta - vikali su zadrugari.

Nakon ovoga Neca je hospitalizovan, a zatim se i vratio u rijaliti program "Zadruga".

Inače, Kristijan Golubović nasnuo je fizički na Nenada Lazića Necu i izbacio ga iz paba zbog toga što je posumnjao da mu je ovaj ukrao kačkavalj.

Iako je Neca pričao da je to njegov kačkavalj, Kristijan mu nije verovao.

Nakon incidenta Neca je zapomagao, pa razbio staklo na ulaznim vratima od paba.

Zadrugaru je nakon ovog okršaja pozlilo i hitno je izveden iz "Zadruge", kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Sa Necom je sve bilo u redu, te se vrlo brzo i vratio u Belu kuću, gde su ga zadrugari tešili i pružili mu podršku.

Ovaj okršaj potresao je Necinog rođenog brata Pecu, koji je svom bratu pružio podršku putem društvene mreže Instagram.

- Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je "ukradena". Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrede kao "ukradena" gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smeo da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvek bio šarlatan i porčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat - napisao je Peca na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo

    11. maj 2021 | 13:57

    Jesu li svojevoljno potpisali ugovor?Jesu.Gotova prica.Sami su pristali da budu zamorci u rijalitiju i Mitroviceve igracke.Oni su sad njegova roba i moze da radi sa njima sta hoce.

  • Lia

    11. maj 2021 | 15:55

    Kristijan je agresivan,maltretira,laze svi su prljavi,samo je on cist ,metla mu je u ruci 30 godina,skolu nije video.Cudi me da niko ne reaguje.To vide omladina ima dobar uzor!

  • ??????

    11. maj 2021 | 18:50

    Kazne nema za ovog kristijana ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA