Karić progovorio o odnosu sa Golubovićem: Moja majka se samo toga plašila!

- Život nas je spojio posle toliko godina, ko bi rekao da ćemo živeti ovde - rekao je Stefan

  • 1
Kristijan Golubovic, Stefan Karić Kristijan Golubovic, Stefan Karić, Foto: ATA images, Nikola Tomić

Tokom emisije u kojoj bivši zadrugari finalistima postavljaju pitanja, Kristijan Golubović je imao pitanje za Stefana Karića, koji je tada progovorio o njihovom odnosu.

- Stefane, kaži mi, molim te, pošto su svašta pričali o meni i tvom ocu. Kaži mi sad kad si me upoznao, šta misliš o meni? Pozdrav - rekao je Golubović.

Stefan je izneo svoje mišljenje i otkrio čega se najviše plašila njegova majka, kada je reč o njegovom učešću u Zadruzi.

- Drago mi je što sam te upoznao. Žao mi je što nisam imao prilike da budem vođa, komentarišem i dam ti veliki budžet. Ovde si me prvi dočekao sa osmehom, bio sam tu za tebe, kao i ti za mene. Pokazao si da nisi kompleks - rekao je Karić i dodao:

- Sve najlepše imam da kažem za tebe. Sve priče koje su bile su pokažene našim druženjem imam sve najlepše da kažem za tebe. Pokazao si da si jedna velika ljudina.

- Život nas je spojio posle toliko godina, ko bi rekao da ćemo živeti ovde. Moja majka se samo toga plašila. Moj otac bi ovde isto njegovom sinu sve pružio. Ovde mi je bio kao drugi otac. Nikad me nije ponižavao i spuštao - zaključio je Stefan.

Video: Miksi Kristijanu opsovala mrtvu majku, on pretio da će joj silovati sina: Golubović diskvalifikovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    30. avgust 2021 | 13:32

    Kristijan kao i Osman su žive legende....Krile je ljudina u pravom smislu te reči.Samo oni kompleksaši i džiberi mogu reći nešto prljavo o njemu.Svoju prošlost je odradio,krenuo je iz početka u novi život sa lepom Kristinom.To je život, hemija im se poklopila. Sve je to normalno... Neka su mu sva dečica živa i zdrava a biće ih još. Ljudino velikog srca, uživaj u životu i pokaži svoje drugo JA, kao što jesi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA