Tara Simov: Nenad me je razočarao zbog onoga što je pričao o Ivani, ali nismo raskinuli!

- Bila sam ljubavnica samo 20 dana, to mi nije prijalo, ali sad sam navikla - rekla je Tara

  • 4
Tara Simov Tara Simov, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tara Simov u emsiji Zadruge govorila je o odnosu sa Nenadom Aleksićm Ša, a kako izgleda, promenila je "ploču", pa sada tvrdi da ona i Nenad ipak nisu raskinuli.

- Moram da te pitam, mnogo je nagađanja, svašta si kačila na Instagram, to je izazivalo reakcije. Kako, šta je istina? - pitala je Dušica Taru.

- Trudila sam da sama plasiram te stvari u javnost, da ne bi bilo ovo, ono. Ali izgleda da sam napravila još goru stvar. Nisam htela da krijem nešto. Sa Nikolom se družim, zašto ne bih kačila slike. A kada ne bih kačila slike, a neko me bude sreo, to bi izazvalo još veći haos - odgovorila je ona.

- Ja sam neko ko je pokazao da imam više muških prijatelja, nego ženskih i više sam prisnija sa njima. Nisam uradila ništa novo što bi začudilo ljude. Srca stavljam iz milošte. Sve su to samo drugovi - rekla je Tara.

- Bila sam ljubavnica samo 20 dana, to mi nije prijalo, ali sad sam navikla. Najviše me boli način na koji sam otišla. Sad sam mnogo bolje, i jedem i spavam, razmišljam. Ša se držao prvih mesec dana. Slala sam balone, sada mi je sve smešno - ispričala je.

- On i ja nismo raskinuli, svađamo se preko televizora. Sačekala bih ga, ali ponos mi ne da. Jeste me razočarao, pričao je svašta o bivšoj supruzi - dodala je ona i iznenadila mnoge.

- Kajem se što na ružan način bilo to, kao što se kajem što sam ušla sa Nenadom u vezu dok je bio zauzet. Ja sam njemu ispod pokrivača rekla da bude spreman na sve i da ne veruje. Da izađe, bićemo zajedno. On se držao tih nekih mesec dana, ja sam slala balone, bila je tona balona - rekla je Tara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA