≫ 

Nakon tuče sa Ša i haosa na imanju, Tara se onesvestila: Izneli je iz Zadruge u besvesnom stanju

Ona je divljala i lomila po imanju, a zadrugari, zajedno sa obezbeđenjem, pratili su je u stopu, ne bi li sprečili katstrofu

  • 1
Tara Simov Printskrin: TV Pink

Tara Simov u ranim jutarnjim satima fizički je napala Nenada Aleksića Ša, udarala ga je i šutirala iz sve snage, a nakon haosa se onesvestila, pa ju je obezbeđenje iznelo iz Zadruge bez svesti.

Prvo je sve izgledalo kao njihova uobičajena svađa, a onda se sve pretvorilo u žestoki fizički obračun, zbog kog je moralo da odreaguje obezbeđenje.

Međusobno su se vređali, a Tara je krenula da ga štipa, ujeda, šamara i šutira. Reper je ubrzo izgubio kontrolu nad sobom, pa je častio gnusnim uvredama, posle kojih je Simova završila i u suzama, ali nije odustala.

Tara je ponavljala kako momentalno želi da napusti imanje, te da neće odustati dok ne ispuni svoj cilj, pa je razbila i vrata preko kojih je pokušala da izađe. Ona je divljala i lomila po imanju, a zadrugari, zajedno sa obezbeđenjem, pratili su je u stopu, ne bi li sprečili katstrofu.

Dejan Dragojević joj je takođe prišao, pokušavajući da je osvesti i odvrati od ideje da ponovi grešku iz prethodne sezone, a ona ga je nemo slušala, grcajući u suzama.

Tara se na kraju onesvestila, a obezbeđenje ju je u besvesnom stanju izvelo iz Bele kuće.

Video: Haos u Zadruzi: Tara nasrnula na Ša, grebala ga i čupala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    22. januar 2022 | 13:21

    sve one samo padaju u nesvest svaki drugi dan,ali i dalje teraju po svom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA