Janjuša žena ponovo izbacila iz kuće? Hteo da se useli kod Maje u stan, a onda i od nje dobio "pedalu"

Drama je nastala kad je Ena saznala da je Janjuš opet vara sa starletom zbog koje im je pukao brak i u pola noći mu izbacila stvari

  • 4
Aleksandra Subotić, Marko Janjušević Janjuš Printskrin: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš javno je prevario ženu sa Majom Marinković sa kojom je imao turbulentan odnos. Nakon nekog vremena činilo se da je bivši košarkaš odlučio da započne mirniji život pored bivše žene i ćerke, međutim, ponovnim mirenjem sa Majom prokockao je i tu šansu.

Drama je nastala kad je Ena saznala da je Janjuš opet vara sa starletom zbog koje im je pukao brak i u pola noći mu izbacila stvari. On je pokunjen otišao na Voždovac kod Maje, ali je i od nje posle dva dana "dobio pedalu"!

- Janjuš je hteo da sedi na dve stolice i to mu se obilo o glavu. Čim je pobegao iz rijalitija i ostao dužan televiziji Pink 50.000 evra, otišao je u Kotež kod Ene, koja se sažalila i primila ga u kuću. On je sve vreme u "Zadruzi" ponavljao da se promenio i da jedino voli Enu, ali opet je napravio glupost... - priča naš dobro obavešteni izvor.

Sve se promenilo prošlog vikenda kad je Janjuš sa prijateljima bio na nastupu Dare Bubamare i "naleteo" na bivšu ljubavnicu.

- Odlepio je kad je video Maju! Sve vreme se motao oko nje i đuskao s njom. Neko ih je snimio i objavio to na društvenim mrežama. Taj snimak je iste noći videla Ena i pobesnela je kao ris! Odmah mu je spakovala sve stvari u torbe i kese i izbacila ih ispred kuće. Kad se Janjuš ujutru vratio, tašta mu je rekla da više nije dobrodošao i da Ena ne želi nikad više da ga vidi - priča sa izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA