Marko Janjušević otvorio dušu: Otkrio da li je došlo do pomirenja s Majom i u kakvom je odnosu sa bivšom

- Pa, ja stavljam sebe u tu situaciju, ne znam šta bi trebalo da se desi da bračnom partneru oprostim takve stvari - rekao je Janjuš

  • 0
Ena Marko Janjušević  Maja Marinković Foto: ATA Images, Instagram/mali_janjus

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš otvorio je dušu, te je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Enom Janjušević, a onda priznao u kakvim je odnosima sa Majom Marinković.

Naime, Janjuš otkriva da on i njegova bivša žena imaju normalnu komunikaciju zbog ćerke kao i da je teško da će doći do pomirenja.

- Ena i ja pričamo, normalno komuniciramo, dogovaramo se oko deteta, ako na to misliš. A ako ciljaš na emotivno pomirenje, teško da će se nešto desiti. Ipak je bilo puno ružnih stvari sa moje strane i preko toga se ne prelazi. Pa, ja stavljam sebe u tu situaciju, ne znam šta bi trebalo da se desi da bračnom partneru oprostim takve stvari.

- Dobar nam je i ovaj odnos sada. Ena me je sa ćerkicom sačekala kad sam izašao iz rijalitija. Dobri smo, i trudim se da tako i ostane. Ne forsiram tu priču, šta bude, biće. Mene je zapravo stiglo sve što sam sebi dozvolio zbog para. Da mogu da vratim vreme nazad, nikada ne bih ušao u rijaliti. Tu su krenuli svi moji problemi, pre toga sam imao miran život. Već mi je jednom oprostila prevaru pre Zadruge, bilo bi previše sad opet - rekao je Marko, a onda otkrio u kakvim je odnosima sa Majom Marinković i šta se dešava na tom polju.

- Baš ništa. Ne vidimo se, ne čujemo se, svako živi svoj život. Nemamo nikakav kontakt. Ja joj želim svu sreću. Ja o Maji ne pričam ništa loše, ja sam kriv za sve i to se nikad neće ponoviti! Daleko bilo. Nek' je ona živa i zdravo i neka poradi na sebi. Izgled ne bih da komentarišem, tu je radila, nego neka razmisli kako će kroz život. Mora da se pozabavi sobom. Ona je fizički jedna od najzgodnijih cura, to ne može da se ospori - rekoa je Janjuš, a onda odgovorio na pitanje da li je Marinkovićeva više volela njega ili Filipa Cara.

- Mene. To je bio taj neki bolestan način voljenja, ljubavi, svega. Sve je krenulo iz šale, drugarstva, a s vremenom se u zatvorenom prostoru vežeš za nekog i ispadne karambol - rekao je Janjuš za Svet.

Video: Snimak kako je Janjuš pobegao iz Zadruge: Odvalio daske u ekonomskom dvorištu, Filip Car bio s njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA