≫ 

Posetio sina, pa dobio hladan tuš: Ivan došao u Niš da vidi Željka, Miljanine sestre ga napale

- Ivan želi da dobije još jednu šansu - kaže sagovornik

  • 0
Ivan Marinković,  majka i sestre Kulić Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Instagram/ticakulic, TikTok/ancikulic

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković nakon svoj kratkotrajne veze sa Miljanom Kulić dobio je sina Željka. Poznato je da on ne viđa dete često, a sada kada je nakon dužeg perioda odlučio da ga ipak vidi,  to nije prošlo bez skandala.

Naime, Marinković je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić, a kako se saznaje njemu ipak nje drago zbog toga, i želeo bi da da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.

- Poslednji put Ivan je Željka video početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka - počinje izvor.

- Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira - izjavio  je izvor.

- Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga viđao i ne zna kako da mu priđe, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: "Ovo ti je tata". Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa - priznao je sagovornik.

- Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželeo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje - priča izvor.

Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vreme ne pije, i iako nema profesiju i zaposlenje, zdravstveno se vraća u normalu.

- Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti - završava izvor za Rijaliti plus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA