≫ 

"Dok nas smrt ne rastavi" kod njih ne važi: Oni su rijaliti preljubnici

Pogledajte ko sve sve našao na listi

  • 9

Pre pet godina, tokom emitovanja prve sezone rijalitija Zadruga, narod je pokraj malih ekrana mogao da prati detaljno i uživo emitovanu preljubu. Pevač Sloba Radanović sa Lunom Đogani, prevario je svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar. To je bilo prvo javno ostavljanje i sramoćenje nečijeg dugogodišnjeg porodičnog odnosa. I, i dan danas se priča o toj prevari.

Kada se činilo da je i previše pisanja i praćenja detalja iz života Sloba-Luna-Kija, na "presto" su se samo nizali zadrugari. Nekad se i činilo da možda to rade zbog slave, novca, pisanja, pričanja, pobede... Ili je pak to čuveno prokletstvo zatvorenog prostora krivo za razaranje domova.

Među onima koji su se kleli na večnu ljubav, pa onda i poklekli jeste i Dalila Dragojević koja je javno ostavila tadašnjeg supruga, Dejana Dragojevića, a koga je prevarila sa zadrugarom Filipom Carom. I tako bila prva žena u rijalitiju koja je javno stavila tačku na brak.

Poslednji u nizu i o kome se trenutno najviše piše jeste Zvezdan Slavnić.

Jedini par, za sada, koji se zaljubio u Zadruzi, potrajao nakon učešća, pa čak dobio i bebu, jesu Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

U videu na početku teksta, pogledajte ko se sve našao na listi rijaliti preljubnika.

Video: Je l si oprala zubiće? Zvezdanova žena skamenila Anđelu aludirajući na znate šta pod pokrivačem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    4. februar 2023 | 20:40

    Iako sam navijala za Kiju moram priznati da se izmedju Lune i Slobe videla prava emocija. Ovo ostalo je fejk.

  • Dina

    5. februar 2023 | 08:44

    Maja i Janjuš, oni su još čini mi se i najbolje prošli, bez puno šikaniranje van zadruge.. Edo i Dragana. Ša i Tara. Alen i Maja, oni su opstali i dobili dete. I ko zna koliko ih je još, koji su muljali ali nisu javno priznali. Kao Janjuš sa Anom Korać, Šopićkom...

  • Tina

    5. februar 2023 | 00:27

    Sloba danas uziva u ljubavi sa svojom Jejom, to je prava ljubav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA