MARAKANA ĆE U SUBOTU BITI HUMANA: Delije skupljaju novac za bolesnog momka!

Operacija mora da se obavi u Turskoj i neophodno je 10.000 evra do 13. decembra

  • 7

Navijačima Crvene zvezde će u subotu od 18 časova biti dovoljan samo navijački šal da bi besplatno ušli na stadion "Rajko Mitić", gde će crveno-beli protiv Radnika iz Surdulice odigrati poslednji meč ove godine na svom stadionu.

Ispostavilo se da bi mogli da pokažu humanost.

Na stadionu će biti organizovanje prikupljanje novca za operaciju Aleksandra Caleta Jankovića, koji je oboleo od tumora na mozgu.

Taman dakle onaj novac koji je bio predviđen za ulaznicu na stadion može da se prosledi za pomoć ocu sedmomesečne bebe. Operacija mora da se obavi u Turskoj i neophodno mu je 10.000 evra do 13. decembra.

"Svoj doprinos je dala i navijačka grupa Delije Sever koja je u dogovoru sa Caletovim drugarima Zekom, Žoržom i Enisom organizovala prikupljanje novca za vreme utakmice Crvena zvezda - Surdulica, 12.12.2015 u 18h na stadionu Rajko Mitić.

Pozivamo sve prijatelje koji navijaju za Crvenu zvezdu da se odazovu ovom humanom gestu i prisustvuju utakmici na kojoj će Delije po ko zna koji put pokazati svoju humanost i pomoći našem Caletu u borbi protiv opake bolesti.

Zahvaljujemo se Delijama" završena je poruka na Fejsbuk stranici "Pomoć Za Aleksandra Caleta Jankovića".

KAKO MOŽETE POMOĆI ALEKSANDRU?

Printskrin: Faceook/Pomoć Za Aleksandra Caleta Jankovića Printskrin: Faceook/Pomoć Za Aleksandra Caleta Jankovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA