HULIGANIZAM: Skinuli mu majcu Vojvodine u centru Novog Sada! (FOTO)

Pomalo čudan čin huliganizma, pošto su navijaču Vojvodine skinuli majicu usred Novog Sada, da li su u pitanju pripadnici rivalske navijačke grupe ili pak huligani koji su samo hteli da se zabave

  • 27

Momak i devojka mirno su šetali ulicom Kornelija Stankovića u Novom Sadu, kada su im prišla tri maldića i naterali momka da skine majicu sa obeležijima FK Vojvodina, koju je u tom trenutku imao na sebi.

Celu scenu fotoaparatom zabeležila je slučajna prolaznica koja je htela da "uhvati" nešto potpuno drugo u datom trenutku.

- Stala sam da fotografišem nepropisno parkiran kombi na biciklističkoj stazi, a pored su prolazili neki momak i devojka. Taj mladić je imao na sebi majicu sa grbom FK Vojvodine i držao je za ruku devojku. Prošli su dalje i dok sam nastavila da fotografišem, prišla su im četvorica momaka i pitala ga zašto nosi tu majicu. Nisam čula šta je odgovorio, ali uglavnom naterali su ga da skine majicu i uzeli mu je - rekla je neimenovana prolaznica za Novine novosadske.

Nije retka pojava da se ovakvi ispadi dešavaju na teritoriji Beograda, jer je poznato koliko je zategnuta situacija između navijača velikih, komšijskih rivala međusobno, i recimo vrlo neprijateljski nastrojenih momaka sa Banjice.

Poznato da je FK Vojvodina najveći i jedini klub sa ozbiljnom navijačkom grupom u okolini, te se ovako nešto retko dešava na teritoriji najvećeg grada miroljubive, ravničarske regije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/izvor: Novine novosadske)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДејанНС

    28. septembar 2013 | 21:42

    Ау које су јуначине њих четворица на њега једног па још са девојком! Добро су прошли!Лако је четири на један!

  • Урош

    28. septembar 2013 | 21:55

    Боље да се шетају педери, него оваква стока. Где су протести, против стоке која напада момка, који шета са девојком?

  • Pera Lozac

    28. septembar 2013 | 21:52

    Da imamo pravu policiju a ne ove cirkuzante koji bi da primaju plate i voze se sluzbenik kolima mogli bi to da sprece ako neznaju kako evo ja cu da ima objasnim kako se to radi.PODELITE SE U GRUPE OD 3-5 CLANA OD KOJIH CE DVOJE DA BUDU MAMCI A OSTALI PODRSKA I CAS CETE DA RASCISTITE ULICE ALI ZA TAKVU AKCIJU TREBA DA SE RADI NA TERENU A NE U KAFICU GOSPODO INSPEKTORI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA