BRUKA: Ivica Dragutinović isterao Gogu Sekulić iz "Magacina"

Ivica je poslao obezbeđenje da zamoli Gogu da siđe sa stolice, ali kada je ona to odbila da uradi, naložio im je da je izbace iz kluba

  • 0

Bivši fudbaler Ivica Dragutinović, vlasnik noćnog kluba "Magacin" izbacio je pevačicu Gogu Sekulić iz ove diskoteke, zbog bahatog ponašanja. Kako saznaje Press, pevačica, koja je prisustvovala koncertu Ace Lukasa i Ace Pejovića skakala je po stolicama, nakon čega je reagovalo Dragutinovićevo obezbeđenje.

- Ivica je poslao obezbeđenje da zamoli Gogu da siđe sa stolice, ali kada je ona to odbila da uradi, naložio im je da je zamole da napusti klub, što je ona bezpogovorno i učinila, navodi izvor lista.

Goga Sekulić, u maniru srpskih estradnih "zvezda", naravno, demantuje da se incident dogodio, dok iz pres službe "Magacina" potvrđuju da je do skandala ipak došlo:

Istina je da je Goga u jednom trenutku prekršila pravila ponašanja, koja važe u klubu i istaknuta su na ulazu... Red i rad kluba ne smeju da se remete, niti da se ugrožava zabava ostalih gostiju, navodi Press.

Goga Sekulić i Ivica Dragutinović su, navodno, dugogodišnji prijatelji, pa je ovaj incident njoj veoma teško pao.

(U. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA