Izabrana peta finalistkinja izbora za mis Srbije: Ona je najlepša devojka Srema (FOTO)

U pitanju je Dragana Ćeran iz Rume, koja je izabrana za mis Srema

  • 5

U prelepom ambijentu bazena Živković u Surčinu izabrana je peta po redu finalistkinja ovogodisnjeg Izbora za Mis Srbije! Nova Mis Srema je Dragana Ćeran, prelepa 24.godišnjakinja iz Rume, student Pravnog Fakulteta.

Izboru su pored, uglednih gostiju, predstavnika medija, prisustvovovali roditelji takmičarki i njihovi navijači koji su gromoglasno navijali za svoje favorite i na kraju su podržali zvaničnu pobednicu.

Foto: Fabrika fotografa/Promo Miss Yu Foto: Fabrika fotografa/Promo Miss Yu

Organizatori Mis Srbije su za ovo polufinalno takmičenje spremili pravu poslasticu koja je veliki broj prisutnih ostavio bez daha! Naime, takmičarke su se u prvom izlasku predstavile u glamuroznim venčanicama dizajnerke Vladanke Celić i izvele performans na kom publika nije štedela dlanove.

Šarmantna pobednica Mis Srema pobrala je, gotovo jednoglasno, glasove članova žirija na čelu sa predsednicom organizacije Mis Srbije Vesnom Jugović De Vinča.

Pored toga što će kao finalistkinja učestovavati na finalnom takmičenju za najlepšu devojku Srbije, Ćeran je dobila stipendiju za četvorogodišnje studiranje na R&B Koledzu, smer bankarstvo i revizija. Takođe će provesti tri nedelje sa ostalim finalistkinjama na pripremama u Porto Karasu u Grčkoj gde će pohađati između ostalog časove oratorstva, kreativnog pisanja, novinarstva, engleskog jezika, bontona, tenisa, golf, poznavanje opšte kulture, fotošuting itd.

U jakoj konkurenciji, mesto prve pratilje zauzela je Jelena Ilić, dok je druga pratilja Tatjana Krstić. Za odličnu atmosferu pored bazena pobrinuli su se i mnogobrojni muzički izvođači –Vanja Zelenski, Srećko Krečar, Ivica Bako, Srebrenko Vidaković, Igor X...

Posebna atrakcija večeri koju niko nije očekivao bilo je prilikom predstavljanja kandidatkinja u kupaćim kostimima Il Cuore Italiano. Naime, takmičarka Saša Žorić iznenadila je sve prisutne skočivši u bazen i pokazala da se i u štiklama može plivati! U trećem izlasku takmičarke su nosile romatične haljine kompanije Ras Fashion, dok su sminka i frizura bili povereni spretnim rukama Purity Akademije. Prelepo veče završeno je spektakularnim vatrometom koji je obezbedio domaćin.

Foto: Promo Miss Yu Foto: Promo Miss Yu

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    19. avgust 2015 | 06:57

    Nista posebno.Verujem da ima i lepsih devojaka.Ne vidim razlog sto su bas nju izabrali.Al eto o ukusima se ne raspravlja

  • Srna

    18. avgust 2015 | 22:30

    Da ,Vesna uvek izabere ,,pravu,,ova devojka je stvarno ,,prelepa,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA