SENKE NAD BALKANOM: Dragan Bjelogrlić predstavio novi projekat o kome će svi pričati! (VIDEO)

- To je jedan period o kome se malo zna. Proučavao sam krivulju, želeo sam da radim triler i sve se sklopilo. Na to je došla mašta i mukotrpan rad - izjavio je Dragan Bjelogrlić za Telegraf, povodom snimanja nove TV serije "Senke nad Balkanom"

  • 4

U Barandi je u sredu, 28. septembra, na impozantnom filmskom setu, predstavljen novi umetnički projekat našeg proslavljenog filmskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, TV serija "Senke nad Balkanom".

Posle 20 godina otkrivena NAJVEĆA TAJNA filma "Lepa sela lepo gore" (VIDEO)

Radnja ove dramske kriminalističke serije odigrava se 1928. godine u Beogradu, kao prestonici Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

Serija prati iskusnog policijskog inspektora Andru Tanasijevića Taneta, kojeg igra Dragan Bjelogrlić i njegovog novog kolegu, mladog insprektora Stanka Pletikosića, koga tumači Andrija Kuzmanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kreativni direktor ovog projekta, Dragan Bjelogrlić, okupio je izuzetno kvalitetnu grupu autora, među kojima se nalaze i glumci: Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Dragan Petrović, Tamara Krcunović, Branimir Brstina, Slobodan Boda Ninković itd.

Poslušajte šta je Bjelogrlić rekao o svom novom projektu, kao i ostali glumci:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa nznm

    29. septembar 2016 | 22:11

    Svaka cast bjeli, da nije njega ne bi nasa deca imala sta da gledaju za 10 god

  • Rj38

    29. septembar 2016 | 20:05

    Steta sto se ranije nismo sreli....

  • Mrgud

    29. septembar 2016 | 20:30

    Svaka cast Bjelogrlicu ali mislim da vise nemamo kvalitetnih glumaca da bi snimili neki iole dobar film,seriju,dramu eto ja osim dva glumca za ove druge prvi put cujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA