≫ 

Ova POZNATA Srpkinja živi tako što jede SAMO sladoled! (VIDEO)

Srpska glumica i spisateljica priznala nam je šta jede i zbog čega je tako mršava, a svoj način ishrane preporučuje svim ženama

  • 10

Ukoliko ste do sada mislili da ste čuli za šokantne dijete i načine na koji ljudi pokušavaju da skinu kilažu, ovaj će vas tek frapirati.

Naime, jedna od javnih ličnosti živi od, verovali ili ne, sladoleda. Reč je o Ivi Štrljić, koja nam je i pojasnila kako to uspeva, i zbog čega uopšte ima takav režim ishrane.

Foto: Instagram/iva_strljic

- Ja strašno volim da jedem sladoled. Mnogi se čude, ali ja stvarno mislim, iz svog iskustva, da sladoled ne može toliko da vas ugoji. Volim da doručkujem sladoled... Ja sam zaista očarana sladoledom i kada kažem sladoled mislim na čokoladu, vanilu, nugat, lešnik... Za mene sladoled nije kad je voćni - pokušala je da nam objasni Iva.

Nismo odoleli, a da se ne našalimo sa njom pitanjem kako više voli da jede sladoled - kašičicom ili da ga liže

- Ne znam što je to vama zanimljivo! (smeh) Kako god vole žene! (smeh) Kako njima prija, tako neka konzumiraju sladoled. Ja volim na kugle...u kornetu (smeh) - pojasnila nam je Štrljićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA