≫ 

Jovana Joksimović konačno otkrila kako je reagovala kada je saznala da nosi blizance!

Jovana i Željko Joksimović već imaju sina Kostu, a uskoro će postati roditelji još dvoje dece

  • 8

Željko i Jovana Joksimović s nestrpljenjem čekaju dan kada će se njihova porodica prošiti za još dva člana, budući da lepa voditeljka i pevač čekaju blizance.

Željko Joksimović predstavio pesmu koju je napisao kad mu je Jovana saopštila da je TRUDNA! (VIDEO)

Par već ima sina Kostu kojem je sve podređeno, pa bebe dolaze na pripremljenu teritoriju, a vest da će dobiti blizance potpuno im je promenila život.

Foto: Instagram/zzeljko

- To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu - rekla je u intervjuu za "Hello" Jovana, koja bi trebalo da se porodi za otprilike tri meseca.

- Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro - istakla je buduća mama blizanaca, kojoj je, kao i tati, nebitno kojeg pola su bebe.

Printskrin: TV Pink

Željko Joksimović priznaje da su on i Jovana očekivali da će krenuti sumnje da su blizanci začeti veštačkom oplodnjom, što nije istina.

- Sa prijateljima, koji takođe imaju blizance, šalili smo se na temu, jer svako prvo pita da li je reč o veštačkoj oplodnji. To je neki šablon. Međutim, mi imamo blizance u porodici i ko god je saznao, nije se iznenadio - rekao je Joksimović.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA