≫ 

Milica Dabović otputovala u grad u kom živi njen bivši dečko Simon Šiklić, pa se pohvalila i fotkom! (FOTO)

Iako bi verovatno većina žena izbegle da idu u mesto u kom živi neko sa kim su imale velike probleme, Milica je postupila drugačije

  • 8

Milica Dabović otputovala je u Francusku, a kako je danas objavila nalazi se u Kanu!

NE SMIRUJE SE: Milica Dabović isturila grudi, pa pokazala bradavice! (FOTO)

Za one koji su skoro mesec dana svakog dana pratili i čitali o njenom sukobu sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem, ova informacija bila je više nego čudna, jer Simon živi upravo u Kanu.

Foto: Twitter/Simon_0310

Prvi utisak i logično pitanje na Miličin boravak u Kanu jeste zbog čega je baš tamo otputovala, pošto je verovatnoća da će se ona i Simon sresti ne toliko mala.

Kao što je poznato, Simonu je nakon što je priznao da jeste tukao Milicu, kako bi dobio pasoš i napustio Srbiju, u istu zabranjen ulaz, kao i prilaz Dabovićevoj.

Foto: instagram/milicamrvica

Ipak, kako je Simon tvrdio pre oko mesec dana, Milica je njega kontaktirala nakon što je proteran iz Srbije, pa možda i ne treba da čudi što je i otputovala u grad u kom je on.

Podsetimo, brat Milice Dabović, Milan, 12. jula je u Beogradu osuđen na 6 godina zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima. Dabović, koji je sredinom septembra 2016. godine uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina na Brankovom mostu u Beogradu, rekao je da se nikada nije bavio opojnim drogama, niti ih prodavao ili imao bilo kakvu vezu s njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA