≫ 

NAJLAKŠE JE ZAVRŠITI FAKULTET! Indi šokirala sve otvorenim pismom, evo kako je pokušala da objasni zašto NIJE lako biti pevačica! (FOTO)

Pevačica je tokom prethodne noći odlučila da svima objasni zašto nije lako biti pevačica. Neke rečenica nisu se svima dopale

  • 28

Nakon što se pesmom "Čka kosmička" i čestim pojavljivanjem u emisijama vratila u žižu javnosti, Indira Aradinović Indi svaki dan priredi neko novo iznenađenje.

GAĆICE USEČENE, STOMAK OPUŠTEN... Indi htela da bude kao Kim Kardašijan, razgolitila se, pa PRETERALA! (FOTO)

I samo što je pratioce potpuno zbunila fotografijom na kojoj je pokazala tetovažu ispod grudi, kao i gaćice koje su se usecale u telo, Indi je odlučila da objavi i "otvoreno pismo". Kako je navela na samom početku, posle 11 godina na sceni neka razmišljanja odlučila je da podeli sa svima.

Foto: Telegraf

- Znate nešto se duboko razmišljam posle 11. godina mog postojanja na estradnoj sceni i toliko toliko pesama, naslova, hitova, tekstova, skandala, istine, neistine, dezinformacije, gradske priče i ostala dela. Ljudi sve brzo zaborave, ali nikada jedno, a to je kakav si čovek ili nečovek! Evo ja ću po prvi put o sebi napisati nešto što će šokirati pojedine čitaoce, a možda i neće - počela je Indi.

Indi podigla majicu, ispale OGROMNE grudi, pa sevnula nova tetovaža na NEZGODNOM mestu! (FOTO)

- Ako sam izabrala kao jako mlada put pevačice, to ne znači da ga i sada biram svesnije od tog doba, to znači da sam borac koji gura dalje ono što je u mladosti započeo. Kraj i tačka! Biti pevačica ili estradni umetnik nikada nije bilo lako niti će! - krenula je Indi da brani svoju profesiju.

A onda, dotakla se i fskulteta, što se nije svidelo onima koji su ga završili, i imaju drugačiji stav od nje.

- Najlakše je završiti fakultet, udati se i roditi! Biti borac devojka, a sada već žena borac, nije lako! A biti tek nečija ćerka, sestra, prijatelj, drug i žena?! Još teže i lepše! Zašto?! Zato što nije lako naići na pravu osobu, koja će u tebi prepoznati sve tvoje kvalitete od rane mladosti, pa do sada! Ja i te kako volim da čitam knjige, zapisujem savete starijih iskusnih domaćica, sadim neko povrće i cveće, motam sarmu, pravim ajvar, i mesim hleb, ložim vatru, menjam gume i sijalice. Aliiiiii ipak ja sam pevačica?! Tako me vidi 99% nacije,jer sam ja to izabrala! - bila je pomalo konfuzna Indi.

Pogledajte i kompletnu poruku koju je napisala Indi:

Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA