≫ 

Marku Jariću ne treba Sonja polovnjača, Nataša bi bila balkanska Madona da je ostala sa Koletom! Vesna Rivas BRUTALNO o estradnim aferama i vezama! (VIDEO)

Srpska pevačica koja je do sada prorekla razvode mnogih sa estrade, komentariše šta misli o aktuelnim razvodima i novim vezama domaćih pevača

  • 9
Vesna Rivas, Marko Jarić, Sonja Vuksanović, Ana Sević, Darko Lazić, Nataša Bekvalac, Miodrag Kostić Foto: Telegraf, Tanjug/Zoran Žestić, Twitter/@markojaric, Instagram/sonjavu, A. Nalbantjan

Ako je neko do sada uspeo da "prorekne" ljubavni život domaćih estradnih ličnosti, kao i njihove razvode, onda je to bila Vesna Rivas.

21 godinu mlađa devojka Ace Lukasa bez šminke, evo kako ZAISTA izgleda! (FOTO)

Iako je mnogi ne uzimaju za ozbiljno, Vesna tvrdi da ozbiljno zna šta će se dešavati u vezama i brakovima naših pevača, pa je sada pristala da prokomentariše one najaktuelnije!

Printkskrin: Telegraf

Nismo mogli a da ne krenemo od Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.

- Ja kad sam cula da je sa Sonjom ja sam znala da će to pući, mada su dugo i potrajali, mislila sam da će mnogo brže da puknu. Sedam godina eto, na sedmici su pukli, da nije sedmica bila bi devetka, nema trika da bi zatvorili desetku krug. Osećam da je Željku Šašiću i drago na neki način, jer je Željko mnogo voleo Sonju. Negde su oni bili ti koji su trebali da prođu i dobro i loše i da pojedu do kraja i taj džak soli kad se pojavio, nego se sad ljudi razbucaju čim dođu do džaka soli - kaže Vesna.

Foto: Giliver/Frazer Harrison/Getty Images for Glazer Palooza, Instagram/sonjavu, Marko Todorović

Neizbežno je bilo i pitanje o navodnoj aferi Sonje Vuksanović i Marka Jarića.

Sonja voli dobrostojeće, Jarić je dobar frajer, dobar je za svakoga, ali mislim da Jarić ima mnogo bolje ženske u ponudi od Sonje. Da mi ne zameri, ona je slatka , sve to stoji, ali ima i mlađe i slađe i da nisu polovnjače. Ja zovem polovnjače neku koja ima i dete. Možda se ona tu vrti oko njega nešto više, ne verujem da on pored Lime i tih ribica koje ima, da on juri Sonju, pa sad ako su bili jednom u društvu, pa ako su se zapili, pa ako su se jednom i kresnuli, Bože moj. Ali, to je samo rekreacija ali ne ne, ne... Ne vidim ih nikako - objasnila je Vesna.

Na pitanje kome je sada krizna godina, Vesna je kao iz topa pomenula Natašu Bekvalac.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Telegraf

- Nata mi mnogo luta energetski. Nataša Bekvalac mi je mnogo draga, ali mnogo luta. Ali, ona ti je iz te priče, tih devojaka ženica koje ne mogu same. Za Natu je stariji čovek, ona da je ostala sa Koletom... Ma kakvi! Ona bi bila balkanska Madona! On bi je podržao. On je nju podržavao u toj volji da radi, da snima i davao je taj vetar u leđa, pa kad se setim samo još dok su bili u vezi, pa je on njoj organizovao na Kipru, pa ona je bila princeza. Tako da ja Natu vidim samo sa starijim ko je situiran, tako da ona malo da batali ove klince, ima sebi naslednicu, tako da nek nađe sebi jednog čikicu koji će da je voli, mazi, pazi.

Takođe aktuelan par na temu navodnog razvoda i afera jesu Ana Sević i Darko Lazić.

- Darko je mlad, ušla voda u uši, ušao u veliku kintu, pa slava, pa se onda malo razmeće, to je ta faza u kojoj su oni 2-3 godine mozda i 4. Ja sam znala da će tu da škripi. Ana je ta koja daje ozbiljnost njihovoj vezi, međutim on je đavolčić mali.

Printskrin: Telegraf

Kada je u pitanju navodna afera između Ane i Ace Lukasa, Vesna je stala na pevačicinu stranu.

- Pa neka je, neka vidi dečko, ne moze da šeta šta hoće i da se ponaša kako hoće i da krije, da se igra žmurke i da se igra sa njenim osećanjima. Najveći je greh igrati se sa nečijim osećanjima, negde ti se vrati to kao bumerang - rekla je bez dlake na jeziku Vesna!

Pogledajte i snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA