55 GODINA SU SE VOLELI... Kada čujete kako su se Cune i njegova supruga Leposava upoznali, verovaćete u bajke

Predrag Cune Gojković i njegova supruga Leposava, na žalost, nisu dočekali proslavu 55. godišnjice njihove velike ljubavi

  • 13

Legendarni pevač Predrag Gojković Cune, koji je preminuo 21. jula u 85. godini, za sobom je ostavio suprugu Leposavu i dve ćerke.

Supruga Predraga Cuneta Gojkovića: Nisam dobro... Javila sam ćerkama, čekam da se vrate sa odmora

Cune i Leposava bi ove godine proslavili 55 godina ljubavi, koja je počela na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gde je pevač imao zakazani nastup.

Printskrin: RTS

Leposava je na njegov koncert došla sa majkom i sestrom od ujaka, i tada ničega nije bilo između njih, ali se već tokom sledećeg Cunetovog nastupa sve promenilo.

- Bili smo na vi i ne znam kako nam je pošlo za rukom, ali, ljubav se rodila. Kasnije me je vratio do kampa u Bečićima, gde sam bila smeštena, a usput je u automobilu, najnovijem modelu "opela" s gramofonom i frižiderom, otvorio bocu najfinijeg "Kurvoazijeovog" konjaka za naše zdravlje. Uzela sam samo gutljaj, pošto ne pijem, a on je za našu sreću bacio flašu niz liticu, koja je stigla do mora i nije se razbila - izjavila je ranije Leposava za "Gloriju".

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Ljubav je trajala, brak je bio bajka, a onda je ljubav zauvek učvršćena dvema ćerkama, Natašom i Kristinom.

Jedno drugome su uvek bili najveći oslonac, a Leposava je govorila da je Cune najbolji otac njihove dece, najdivniji muž i odličan domaćin.

Foto: TV Pink

Na žalost, Leposava i Cune nisu proslavili 55 godišnjicu ljubavi, a bol i tuga za suprugom i ocem ostaje večna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA