Evo ko su izvođači koji dolaze na Smirnoff ICE Energy Stage (FOTO)

Zavodljiva Koreanka i Australijanac koga želi ceo svet

  • 0

Foto: Promo

Po već dobro poznatoj tradiciji pravo iz najpoznatijih svetskih underground klubova na Smirnoff ICE Energy Stage stižu di-džejevi sa svih strana sveta.

Osim uz poznate internacionalne zvezde, ljubitelji vinila od 3. do 5. avgusta uživaće i uz brojna imena sa domaće elektro scene.

Zavodljiva Koreanka otvara program prvog festivalskog dana

Peggy Gou, nestašna Koreanka, koja je pravo iz strogih londonskih škola stala za di-džej pultove najpoznatijih svetskih klubova otvoriće jedanaesto izdanje festivala ljubavi. Ova mlada umetnica svojim talentom iznenadila je mnoge, a ovog leta biće jedina dama, koja će nastupiti na Smirnoff ICE Energy Stage-u.

Foto: Promo

Svetska atrakcija Mall Grab dolazi na Smirnoff ICE Energy Stage

Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, koji je gotovo preko noći postao zvezda, a njegove pesme opsesija klabera širom sveta, po prvi put posetiće Srbiju i premijerno nastupiti na Energy Stage-u.

Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče, koje su obišle ceo svet. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326.

Impozantna lista domaćih imena i ove godine na Smirnoff ICE Energy Stage-u

Kao i prošle godine i ovog leta Crna Gora na Energy Stage šalje ono najbolje, a ovog puta to je Vlado Marković, di-džej koji je umnogome zaslužan za razvoj elektro scene u svojoj zemlji. Na Energy Stage stižu i Techa, Mladen Petrović, Mr. CASH, Vlada Russ & Trole, kao i predstavnici Soul Print Recordingsa Akioki i Petko. Na festival stiže i mladi beogradski di-džej Luka Gaćina aka Little Lu, kao i DJ Flip i Jackie Dagger. Makednski di-džej Andrej Micajkov nastupiće zajedno sa jednim od naših najtalentovanijih producenata Igorom Jadraninom, a program na najvećoj underground bini u zemlji zatvoriće Nikola Vemić.

Foto: Promo

Energy Stage na novoj lokaciji

Kako bi omogućili pravo uživanje svim posetiocima, organizatori su promenili lokaciju Energy Stage-a koji će sada biti bliži jezeru. Promena lokacije omogućiće posetiocima te bine da dožive iskustvo festivala u festivalu, jer je bina ušuškana u zelenilu jednog dela festivalske lokacije.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA