≫ 

PESMA JE BILA NJEGOV ŽIVOT... Komemoracija Predragu Cunetu Gojkoviću počela emotivnim govorom Merime Njegomir (VIDEO) (FOTO)

Legendarni pevač biće sahranjen danas na Novom groblju

  • 0

Srpski pevač narodnih pesama Predrag Cune Gojković preminuo je 21. jula u 85. godini života, a njegova sahrana biće održana danas u 15 časova na Novom groblju u Beogradu.

55 GODINA SU SE VOLELI... Kada čujete kako su se Cune i njegova supruga Leposava upoznali, verovaćete u bajke

Komemoracija legendarnom pevaču počela je u 12 časova u Kamenoj sali Radio Beograda, gde su se okupile brojne Cunetove kolege, prijatelji i porodica.

Foto: Stefan Gvozdić

Među okupljenima su: Cunetove ćerke Nataša i Katarina, Milutin Popović Zahar, Vera Matović, Snežana Đurišić, Olivera Kovačević, Gordana Stojićević, Ivan iz grupe "Legende", Radiša Urošević, Bora Dugić, Lepa Lukić, Ekstra Nena i drugi.

Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić

Merima Njegomir počela je komemoraciju dirljivim govorom, kojim se oprostila od velikog prijatelja.

Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić

- Ostavio je mnogo iza sebe. Svi su bili trajno oplemenjeni njegovim glasom, i oni koji su ga lično znali, i oni koji su ga samo slušali. Bila mi je čast što sam radio s njim. Bio je pevač koji je svaku pesmu brusio i čistio od nečistoće. Emocija je uvek bila duboko utisnuta u dušu publike. On se seli u večnost. Urezan je u standard na kome će drugi učiti. Hvala mu na svakoj noti - reči su srpskog dirigenta Bojana Suđića, koji je iščitao svoj emotivni govor.

Tokom komemoracije orkestar je svirao veliki Cunetov hit "Kafu mi draga ispeci"...

Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić

Foto: Telegraf
Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA