Mirela potvrdila da ju je Mili ipak SILOVAO u "Parovima"?! (FOTO)

Nakon što je, kako tvrdi, dobila batine i pretrpela torturu od strane Milutina Raosavljevića, Mirela se osvrnula i na navodno silovanje u vili "Parova"

  • 17
Foto: Telegraf

Kada se početkom maja na internetu pojavio snimak Mirele Lapanović i Milutina Radosavljevića iz spavaće sobe, javnost se digla na noge jer je u pitanju bilo navodno silovanje.

Pretučena Mirela objavila sliku nakon batina, pogledajte masnice i podlive koje ima po licu! (FOTO)

Podsetimo, Mirela je tada bila u potpuno nesvesnom stanju zbog prevelike količine alkohola, a na snimku se jasno videlo opiranje i pokušaj da se otrgne od Milija. Međutim, nekoliko dana kasnije Mirela je pred kamerama rekla da nije silovana, što je neubedljivo ponovila i po izlasku iz "Parova".

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Međutim, sada kada se dogodio novi incident sa Milijem u kom je, kako je rekla, Mili danima držao pod ključem i silovao, Mirela je na društvenim mrežama podelila poruku Saše Vidića.

OGLASIO SE MILI: Evo šta je rekao o optužbama da je pretukao Mirelu (VIDEO)

Naime, kreator se u vreme kada se pričalo o tome da je Mirela silovana na svom Fejsbuku pobunio zbog toga što niko ne reaguje, a Mirela je sada uz njegovu poruku samo dodala "kad jaganjci umuknu".

Printskrin: Facebook/mirela.lapanovic

Nije sigurno da li je Mirela ovim želela da kaže da ipak jeste bio u pitanju nasilan seks, ali nema sumnje da će već i to otkriti.

Inače, Mili je sinoć gostovao u emisji "Upoznajte Parove" u kojoj se pravdao da nije tukao i maltretirao Mirelu:

- Ja nikoga nisam ni zatvorio ni prebio, one modrice na njenom licu su našminkane i nema trunke istine o tome. U svakom slučaju da je sve to istina ja bih danas bio u zatvoru a ne ovde - rekao je Mili.

Pogledajte i sporni snimak Mirele i Milija iz kreveta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA