Srpska pevačica je rastužila javnost pesmom za pokojnu majku, a ono što je sada uradila njena obožavateljka će vas RASPLAKATI (FOTO)

Dušica Grabović je pre nekoliko meseci objavila potresnu pesmu u znak sećanja na majku, a sada ju je jedna devojka ponovo dovela do suza

  • 3

Dušica Grabović je u novembru prošle godine u tuzi i bolu podelila sa fanovima pesmu koju je napisala za pokojnu majku, koja bi tog dana (12. novembra) proslavila rođendan.

GRCA U SUZAMA: Bivša farmerka potresena zbog smrti majke, rasplakala sve ovim što je uradila! (VIDEO)

Dušica dugo nije mogla da se pomiri sa smrću majke, koja joj je bila najveća podrška, a koju je izgubila pre devet godina.

Prinskrin: Instagram/dusicagrabovic

- Najdraža moja majko... Danas mi je najteže, jer je tvoj rođendan. Čini mi se da mi nikad tužniji dan nije svanuo. Dala bih sve da mogu samo na jedan tren da te zagrlim, da ti poklonim buket ruža i da ti kažem da te volim najviše na svetu... Znam da reči više ne vrede, sad kad nisi pored mene. Zato ti poklanjam ovu pesmu, anđele moj lepi... Uvek ćeš biti u mom srcu i tu ćeš večno živeti. Volim te zauvek, mama - napisala je Dušica stihove svoje pesme koju je posvetila majci, a danas...

Pevačicu je rasplakao gest jedne njene obožavateljke, koja je baš ove stihove ispisala na grobu svoje majke.

Foto: Instagram/dusicagrabovic

- Morala sam pošto me cela pesma seća na mamu, prosto sam morala - napisala je devojka koja je ovo uradila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA