Šaban Šaulić objasnio zbog čega je ŽESTOKO psovao Aleksandru Prijović!

Jedina koleginica sa kojom Šaulića nisu spajali jeste popularna pevačica Aleksandra Prijović

  • 3

Folk zvezda Šaban Šaulić pronašao je vokalnu naslednicu svoje ćerke Ilde Šaulić, a reč je o misterioznoj plavuši Milici Krsmanović iz Borče, koja podseća na holivudsku zavodnicu Šarliz Teron.

Šaban, Dejan i Ilda priredili spektakl u Ubu 

pred 17.000 ljudi: Petrović splet pesama posvetio Cunetu Gojkoviću (FOTO)

- Milica ima tu specifičnu "mekanu" boju glasa i zato mislim da bi mogla da bude Ildina naslednica - kaže Šaban, koji je sa Krsmanovićevom nastupio na manifestaciji "Somovijada" u Malom Zvorniku.

Foto: Privatna arhiva

Tom prilikom objasnio je i zašto su jedine koleginice sa kojima ga mediji nisu spajali upravo Krsmanovićeva iz Borče i pevačica Aleksandra Prijović, koja ga smatra svojim idolom.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

- Milica ima supruga i mi smo porodični prijatelji, tako da nema mesta daljim insinuacijama, a Prijovićeva je moja omiljena pevačica. Još kao klinka pevala mi je na privatnim zabavama. Kad se napijem, odnosno uđem u čašu, i kad me ona pogodi u nerv, znao sam da je opsujem i kažem: "Uh, majku ti tvoju". Ali, to je sve od milošte - izjavio je Šaban za "Ekskluzivno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA