KOJE LUDILO! Hitčina Sinana Sakića se orila na jednom od najpoznatijih svetskih muzičkih festivala! (VIDEO)

Pesma Sinana Sakića napravila je ludilo na festivalu "Tomorrowland" u Belgiji

  • 1

Švedski di-džej Salvatore Ganači (31), inače rodom iz Bosne i Hercegovine, napravio je ludilo na čuvenom festivalu "Tomorrowland" u Belgiji, kada je u set elektronske muzike ubacio i delove pesme Sinana Sakića, na koje je publika odlično odreagovala.

Najveći muzički festival u Švedskoj se gasi zbog MASOVNIH SILOVANJA. Najmlađa žrtva ima samo 15 godina!

Printskrin: Youtube/Tomorrowland

U pitanju je pesma "Otkad sam se rodio" koja je dodatno "zapalila" masu na jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala.

Foto: Telegraf

Salvatoreovo pravo ime je Emir Kobilić, a sudeći da je rođen u Bosni, nema sumnje da je ljubitelj narodnjačkog melosa, koje je ubacio i u svoj elektronski opus.

Uverite se i sami na snimku od 12:26:

Inače, ovo nije prvi put da di-džejevi puštaju narodnjake na nastupima na čuvenim festivalima. I di-džej Solomun (41) je na festivalu "Dynamic Outdoor" u Barseloni puštao pesmu Mileta Kitića "Ružni snovi nestanite".

Foto: Telegraf

I Solomun vodi poreklo iz Bosne i Hercegovine, a pravo ime mu je Mladen. Čak je i na jednom ovogodišnjem after-partiju u Istanbulu zapalio masu pesmom "Erdelezi".

Ovako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA