Era Ojdanić otkrio jezive detalje prebijanja: Tukla su me petorica, otkinuli su mi lanac i uzeli 1.900 evra!

Pevač za Telegraf kaže da se na svu sreću incident nije tragično završio

  • 70
Foto: A.Nalbantjan

Eru Ojdanića sinoć oko jedan sat iza ponoći, u noći utorak na sredu, na vašaru u kosmajskim Tresijama pretukla su petorica momaka, a pevač je sa povredama završio u Urgentnom centru.

- Hvala Bogu što se završilo sve, moglo je da bude tragično. Desilo se što je pet mnogo jakih momaka bilo pod dejstvom alkohola, strava i užas! Izgubili su svu kontrolu, katastrofa ponašanje... Napali su me, zadali mu udarce, pokidali mi lanac, opljačkali mi 1.900 evra... - rekao je Era za Telegraf.

- Dosta udaraca su mi zadali po leđima i nedrima. Nije bilo nekih preloma, zato što sam uspeo da zaštitim grudi i facu. Bio sam od 1 posle ponoći do 6 ujutru u Urgentnom centru, snimio sam sve, na skeneru sam bio... Nema potresa mozga, preloma... Bilo je udaraca po leđima i rebrima, ali ništa nije slomljeno. Hvala vam što ste zvali, pozdrav za redakciju od mene. Dobro se ja osećam - završio je Ojdanić koji je primetno otežano govorio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA