≫ 

Marija Veljković napušta "Slagalicu"?

Poznata voditeljka i glumica od jeseni će biti deo novog projekta RTS-a, a spekuliše se da ona navodno neće više voditi popularni kviz

  • 5

Glumica Marija Veljković, jedna od voditeljki popularnog kviza "Slagalica", dobiće priliku da se od jeseni oproba u novom šou-programu RTS-a. Ovu informaciju potvrdila je urednica zabavnog programa Javnog servisa Olivera Kovačević.

IMAŠ TANKA USTA I RUŽNE NOGE: Voditeljku "Slagalice" isprozivali na Instagramu, a ona im za 4 sekunde ZAPUŠILA usta! (FOTO)

- U pitanju je veliki šou zabavne muzike i mislim da smo napravili dobar format. To je šou- program u kome će biti dva velika orkestra i gde će se uživo pevati pesme, a detalje ćete videti kada krene sa emitovanjem od oktobr.a Od voditelja mogu da ptovrdim da će , između ostalih raditi Dragana Kosjerina i Marija Veljković - rekla je Olivera Kovačević za "Blic TV magazin".

Printskrin: Youtube/RTS - Zikina Sarenica zvanicni kanal/RTS1

Odmah su krenule priče i nagađanja da Marija navodno neće više voditi "Slagalicu", a da li će biti deo ovog kviza, vremenom ćemo saznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    5. avgust 2017 | 18:05

    Neka, promena u poslu nije loša a Milica se super snašla i uklopila tako da su moje simpatije usmerene ka njoj.

  • ija

    5. avgust 2017 | 18:03

    Posle 217. finala 2183. emisije 27618. ciklusa

  • Srdjan

    5. avgust 2017 | 17:55

    Odlično,nek joj je sa srećom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA