ČEKAMO MALOG HIBRIDA... Ćerka Dina Dvornika objavila da je TRUDNA i brutalno iskrenom porukom oduševila sve! (FOTO)

Ela Dvornik i njen dugogodišnji dečko Čarls Pirs uskoro će postati roditelji po prvi put

  • 0

Ćerka slavnog pevača Dina Dvornika, najpopularnija hrvatska blogerka Ela Dvornik, obradovala je sve koji je prate informacijom da će uskoro postati mama.

CARICA: Ela Dvornik od reči do reči objasnila najveću žensku šoping muku - i kako sa njom izlazi na kraj

Ela će četvorogodišnju vezu sa Čarlsom krunisati bebom, i ovo će biti prvi put da će postati majka. Iako nije odmah želela da priča o tome, dok ne bude uverena da je sa bebom sve u redu, Ela je o svojoj sreći obavestila sve putem društvenih mreža, navodeći da su ona i njen dečko već prešli polovinu trudnoće.

Foto: Instagram/elladvornik

- Htela sam proći rizičan period pre nego objavim, a i htela sam to nekako napraviti na svoj nacin, iako su mi neki pre vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici pre objave, jer, budimo realni, i srećne vesti znaju cesto i prebrzo zavrsiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima , vreme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Čarls i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati, ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani, zamislite kako je nama. Prešli smo polovinu, ima već neko vreme - napisala je Ela na Fejsbuku.

Foto: Instagram/elladvornik

- Teško je pratiti ove promene u konfekcijama u poslednje vreme. Winter is coming... - dodala je šaljivo buduća mama.

Foto: Instagram/elladvornik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA