Seksi Ministarka progovorila o misterioznom dečku, i otkrila Ko ju je i ČIME poslednji put ostavio bez teksta! (VIDEO)

Iako ne voli da priča o privatnom životu, pevačica je u intervjuu za Telegraf otkrila nekoliko zanimljivih stvari

  • 4

Edita Aradinović već dugo važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni, pa i ne čudi da se za njom okreću gde god stignu. Ipak, atraktivna "Ministarka" je do ušiju zaljubljena u svog dečka, kojeg vešto krije od javnosti.

Kada vidite Ministarkinu guzu iz OVOG UGLA, biće vam jasno zašto je njen dečko pravi SREĆNIK! (FOTO)

Foto: Telegraf

Edita i njen misteriozni izabranik uživaju u vezi već dve godine, a budući da je pre nastupa pevačica dobila cveće od obožavaoca, pitali smo je ko ju je i kada poslednji put iznenadio tako da je doslovno ostala bez teksta.

- Juče. Moja ljubav. Doneo mi je moje omiljeno cveće koje sam tražila. Došlo je napokon na moju adresu. Skoro sam se našalila sa njim da mi, kada dođem sa puta (pošto se nismo videli 7 dana) kupi ružu, i on mi je kupio ružu. Ja sam mu rekla: "Pa, nisi morao zato što sam ti ja rekla", a on kaže: "Pa, nisam zato". I onda mi svaki sledeći put kad dođem sa puta donese ružu - ispričala je Edita za Telegraf.

Printskrin: Telegraf

Edita retko objavljuje zajedničke fotografije sa svojom jačom polovinom na društvenim mrežama i privatan život vešto čuva samo za sebe, ali ne krije da je vrlo zaljubljena i da odlično funkcionišu.

Nakon dve godine veze, da li ima nekih oscilacija u vašem odnosu?

- Ne bih volela da pričam o privatnom životu... Ali mi je super, uspevamo, volimo se i to je to - rekla je pevačica.

Printskrin: Telegraf

Pogledajte intervju i poslušajte šta nam je Edita još otkrila:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    8. avgust 2017 | 22:39

    udjite kod nje na instagram da vidite sta je napisala za ljude iz zvornika da IPAK i dalje tu ima dobrih ljudi sramota a radi karijeru medju tim ljudima

  • King predator

    9. avgust 2017 | 00:39

    Ali lepa brate 100%

  • Toliko od mene

    8. avgust 2017 | 23:57

    Ja se slazem sa glumcem al svi koji kazu da ne slusaju Cecu i ostale lazu jer pola ovih sa ovih festivala sto idu subotom izlaaze po takvim klubovima a ova ima mozda protiv Cece ima to sto se zabavljala sa njenim drugom nisi mala najivna a pogotovu ono za Zvorinik i ljude tamo jer je Zvornik RS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA