≫ 

Evo čime se danas bave glumci iz "Kursadžija: Raznosači pica, prodavci karata na plaži... (FOTO) (VIDEO)

Neke od zvezda hit serije i dan danas se bave glumom, dok su neke promenile zanimanje

  • 8

Pre 10-15 godina serija "Kursadžija" bila je baš popularna širom Srbije. Da podsetimo, u ovom ostvarenju mogli smo da slušamo fore i fazone Đure Palice, Gedže i ostalih likova.

Serija "Kusadžije" se više ne emitujemo, a evo šta danas rade zvezde ovog ostvarenja.

Đuru Palicu glumio je glumac Branko Babović. S vremena na vreme možemo da ga vidimo u javnosti, a prošle godine završio je u bolnici, gde mu je spašen život hitnom operacijom.

- Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema - rekao je svojevremno Branko Babović.

Printskrin: Grand

Lik Srbina Gežde tumačio je magistar defektologije Ranko Goranović. On je 19 godina radio u Vodovodu, posle čega je dobio otkaz. Sada je raznosač pice.

- Desilo mi se ono što se desilo i oko 51% građana u Srbiji koji preživljavaju. To su otkazi i pripremanje za ulazak u Evropu - rekao je Goranović.

Printskrin: Youtube

Saša Pantić, koji je glumio Albanca Ajdemija Pupušija, viđen je kako na šetalištu na plaži u Budvi prodaje karte. I dan danas se bavi glumom.

Ljiljana Jakšić, koja je glumila Salvetu, isto se bavi glumom. Možemo je videti kako glumi u Skadarliji. Pre nekoliko godina rodila je ćerkicu.

Podsetimo se kako je Ljiljana glumila Salvetu:

Andrija Kovač, koji je glumio Hrvoja, napusio je "Kursadžije" 2011. godine. 2015. godine mogli smo da gledamo u ostvarenju "Sizif".

Slovenca Janeza igrao je Bane Vidaković. Bane se i dalje bavi glumom, a nedavno smo mogli da ga vidimo u seriji "Sinđelići", gde je igrao ženu.

Bane Vidaković kao Janez:

Bosanca Fiku je glumio glumac Nebojša Čolić. Pre nekoliko godina mogli smo da ga gledamo u monodrami "Odbrana pećinskog čoveka".

Nebojša Čolić kao Fiko:

Nebojša Čolić Fiko o monodrami "Odbrana pećinskog čoveka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki rubiroza

    9. avgust 2017 | 12:23

    Bolje nisu ni zasluzili,sa onakvim ˝humorom˝dobro da nisu u zatvoru zavrsili....

  • Sibin

    9. avgust 2017 | 11:14

    Pa to je prosto,da su kvalitetni glumci imali bi neke uloge

  • Bgd

    9. avgust 2017 | 12:52

    Nema tu ni "G" od glume. Najobičniji vašarski zabavljači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA