≫ 

Ova zvezda Granda nema ni silikone ni obline, govore joj da je ravna kao daska, a ona je jednom rečenicom isprozivala koleginice i svima zapušila usta!

Jadranka Barjaktarović jedna je od najzgodnijih pevačica, svojim izgledom je više nego zadovoljna i na sebi ništa ne bi menjala

  • 17

Jadranka Barjaktarović je od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni važila za jednu od najzgodnijih pevačica, iako nema ni silikone ni bujne obline, kao većina njenih koleginica.

Zvezda "Granda" pokazala međunožje u emisiji Lee Kiš, a nije ni primetila (FOTO)

Ipak, Jadranka je više nego ponosna na svoje telo, a kada se skine u bikini malo ko može ostati ravnodušan na njenu figuru. Njene društvene mreže obiluju seksi fotografijama, a budući da godinama redovno trenira, i ne čudi što ima izvajano telo.

Foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat

- Nikad se nisam opterećivala time što nemam velike grudi, volim svoj prirodni izgled i zadovoljna sam sobom. Nama koje znamo da pevamo ne trebaju silikoni ni veštačke operacije da bismo imale posla. Ako neko nije zadovoljan sobom neka to koriguje, ali ja sam zadovoljna. Ja težim drugim vrednostima, a ne golotinji. Briga me što pričaju da sam ravna kao daska, sada je u trendu prirodan izgled - rekla je Jadranka za "Svet".

Foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat

Pogledajte još neke Jadrankine fotografije:

Foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat
Foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat

Foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lalović Manojle

    11. avgust 2017 | 13:13

    Svaka ti cast sestro.

  • Vojislav

    11. avgust 2017 | 16:20

    Brav devojko budi prirodna u tome je lepota sve pohvale

  • Ami

    11. avgust 2017 | 14:11

    Tja...one koje neznaju da pjevaju se plastificiraju i kace svoje fotosopirane fotke na svakom koraku. Jer kod gospode sa dubokim djepom nije vazan sluh nego -FASADA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA