Nikada nisam napravila ovoliku pauzu: Proveli smo dan sa Marijom Kilibardom i saznali kako se sada oseća pred kamerama (VIDEO)

- Televizija kada uđe u krv inficira te doživotno. Kod mene je taj slučaj - rekla je jedna od najlepših srpskih voditeljki u intervjuu za Telegraf

  • 4
Marija Kilibarda Printskrin: Telegraf

Marija Kilibarda se na radost gledalaca (pogotovo onih muških) vratila na male ekrane u punom sjaju, lepša i zgodnija nego ikada, a u intervjuu za Telegraf je između ostalog otkrila čemu može zahvaliti za sjajan izgled.

Sa Marijom smo se našli pola sata pred emisiju, a ona je bila potpuno opuštena.

- Kada imaš za urednicu Jovanu, koja je jedan pravi gestapo koji drži sve pod kontrolom, onda smo i svi mi malo opušteniji, možda čak i više nego što bi trebalo. Mislim da je ova redakcija toliko efikasna i tačna, tako da nikada nema frke u 5 do 12. Ja sam došla na gotovo i meni je milina raditi - rekla je Marija.

Printskrin: Telegraf

Marija je napravila kraću medijsku pauzu od godinu dana, a mnogima se, kao i njoj samoj, čini kao večnost...

Je l' imaš bar malo treme, da li može čovek da se odvikne od kamera i ovog posla?

- Televizija kada uđe u krv inficira te doživotno. Kod mene je taj slučaj. Pauza je trajala za mene predugo, jer sam se mnogo uželela i nisam nikada napravila ovoliku pauzu. Uvek ima uzbuđenja kada je živ program, ali ne bih to nazvala tremom - kaže lepa voditeljka.

Foto: Instagram/majanikolicmaja

Kako funkcionišete ti i Jovana kao voditeljski par? Navikli smo da ti uvek imaš glavnu reč... Kako izlazite na kraj?

- Kada dobijete partnera koji je isti kao i vi, onda nekako neko mora da olabavi. Mi olabavimo tako na smenu, malo ona, malo ja.

Printskrin: Telegraf

U poslednje vreme se dosta komentariše tvoj fizički izgled. Smršala si drastično, da li treniraš? Uporedili su te i sa Anom Ivanović...

- Svakoj devojci može da prija kada je porede sa jednom od najlepših Srpkinja. Toliko sam smršala, kao Ana? (smeh)

- Bilo je nekoliko faktora. Stavila sam fiksnu protezu i gore i dole, ne vide se, jer su sa unutrašnje strane i mesecima nisam mogla da jedem, zubi su mi bili preosetljivi. Nisam morala da probušim kašiku, nego sam bila primorana. Vratila sam se treninzima sa svojim ličnim trenerom, počela sam intezivnije da vozim bicikl, izbacila sam slatkiše od decembra, i toliko na tu temu - ispričala je Marija.

Printskrin: Telegraf

Kada smo je pitali priželjkuje li neke nove projekte, Marija je otkrila i da će je gledaoci ponovo gledati u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

- Radujem se povratku emisije "Tvoje lice zvuči poznato", godinu i po je nije bilo. Ne priželjkujem ništa van ovoga. Ovo sada je ono što mi leži zapravo u ovoj životnoj fazi, u mom procesu odrastanja i sazrevanja kao voditelja. Mislim da je ovo prava stvar za mene.

Pogledajte ceo intervju  sa Marijom Kilibardom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђура

    11. avgust 2017 | 18:36

    Марија је прелепа,увек насмејана,позитивна.Нешто најлепше што се може видети.

  • Tatjana

    11. avgust 2017 | 21:23

    Lepa zena kao Sunce.

  • Miloš !!!

    18. avgust 2017 | 17:30

    ♡♡♡ 🔱🔱🔱 LEPOTICE ♡♡♡ 🔱🔱🔱

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA