Dejan nasred ulice zaprosio Dalilu, ona rekla: DA, pa zanemela kada je videla prsten koji joj je Dragojević kupio! (FOTO)

- Pre samo dva sata mene je moja ljubav verila u samom srcu Sarajeva - poručila je oduševljena Dalila

  • 14

Pobednica "Parova" Dalila Mujić objavila je na Instagramu da ju je njen dečko Dejan Dragojević zaprosio u Sarajevu, i da je ona rekla: "da".

Bila je najzgodnija u "Parovima", a sada ćete Dalilu jedva prepoznati jer se DRASTIČNO ugojila! (FOTO)

Dalila je opisala koliko je bila šokirana kada je Dejan nared ulice pao na kolena i pitao je da li hoće da se uda za njega.

- Ovaj osećaj ne mogu da vam opišem. Pre samo dva sata mene je moja ljubav verila u samom srcu Sarajeva. Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvest. Ovo zaista nisam očekivala. Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom: "Volim te", da bi vi naši fanovi imali i taj zabeležen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda... I odjednom pred kamerom, šou. Sreća sve je snimljeno, pa ćemo moći podeliti i sa vama. Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svetu - napisala je Dalila i dodala da je ostala bez teksta kada je videla verenički prsten.

- Prolaznici su čestitali, ma jao ljudi, ne bih mogla da zamislim da ću posle porcije ćevapa sa lukom biti verena. Ovakav momak se samo jednom rađa, a tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva, ma šou... Kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smejem. Uglavnom kupio ga je u Beogradu, a čuvao ga za Sarajevo. Sada bez pažnje medija i ostalih kamera osim naše, ja sam izgovorila sudbonosno "da" i postala verenica mog najdražeg bića na svetu, mog Dekija - poručila je oduševljena Dalila Mujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA