• 17

Suzana Mančić privedena u Grčkoj: Vozila 151 na sat

- Kada je policajac rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno - izjavila je Suzana Mančić

  • 17

Dok je išla u posetu svom vereniku Simeonu Ocomokosu, Suzana Mančić je vozila brže od dozvoljenih 150 kilometara na sat, i zaustavila ju je policija, nakon čega je privedena u najbližu stanicu.

Pre Suzane Mančić, i Milici Todorović je ponudio ***** od 26 cm u emisiji UŽIVO, a ona je ispala neviđena KRALJICA! (VIDEO)

Suzana tvrdi da grčka policija ima "pik" na nju, i kako kaže, umesto da kažnjava one koji voze 180 na sat, stalno nju zaustavljaju.

Foto: A. Nalbantjan

- Pre nekoliko dana sam vozila po propisima, majke mi, ali radar je pokazao 151 kilometar na sat. Gde nađe onaj jedan, mislila sam dok sam gledala policajca koji je neverovatno podsećao na strip junaka Asteriksa: riđ čovek sa ogromnim riđim brkovima. Strogim glasom, kao da sam uradila ne znam šta, tražio mi je dokumente, a kada je rekao da će mi oduzeti vozačku i da ću biti sprovedena u stanicu, nije mi bilo svejedno, iako samo što nisam prokomentarisala: "Hoćete li vi da me vratite kući službenim kolima?" - ispričala je Suzana i opisala kako se ipak izvukla iz nezgodne situacije.

Foto: Telegraf

- Umesto toga, pozvala sam Simeona i on je preko telefona pregovarao i "peglao" kriznu situaciju, pa sam samo privedena u policiju gde mi je određena novčana kazna koju sam odmah morala da platim. Za dlaku sam izbegla zatvor - zaključila je Mančićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Gloria)

Komentari

  • Dragan

    Zatovr plače za tao usiljene guzice.Nijejoj to Beograd. Trebali su joj uzeti i dozvolu i da malo odleži u zatvor da dodje pameti. Sve ovo nema veze sa njenom popularnošću već sa poštovanjem zakona koji treba da bude isti za sve .

  • Pera

    Ma lupite joj kazneni poen

  • BGD

    Pa procitaj tekst....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima