≫ 

BEER FEST, DRUGI DAN: Riblja Čorba žestoko zagrejala ljubitelje piva, STEREO MC's napravili spektakl! (FOTO)

Jubilarni, 15. po redu Beer Fest na Ušću, druge večeri obeležili su Riblja Čorba i Stereo MC's, između čijih su nastupa publiku sjajno zabavili Direktori i Samostalni referenti

  • 5

Drugo veče tradicionalnog, petnaestog po redu festivala piva pod nazivom "Belgrade Beer Fest", obeležili su Riblja Čorba i popularni britanski sastav Stereo MC's.

BIR FEST, PRVI DAN: Grupe "Van Gog" i "Stereo banana" napravile neviđenu žurku na krcatom Ušću! (FOTO)

Foto: Telegraf

Riblja Čorba nastupila je od 21:15 časova, i večerašnjim koncertom je kultna grupa započela svoju jednogodišnju turneju povodom 40 godina uspešnog rada.

Foto: Telegraf

Nizali su se tokom devedesetominutnog koncerta hitovi poput "Avionu, slomiću ti krila", "Celu noć te sanjam", "Amsterdam", "Ostaću slobodan", "Gde si u ovom glupom hotelu", " Kada padne noć", "Tad sam bio mlad" i mnogi drugi, a za sam kraj ostavljena je legendarna "Lutka sa naslovne strane".

Publika je uglas pevala hitove sa Borom Čorbom, a za prilaz štandovima trebalo je da se prethodno naoružate strpljenjem, budući da su bili krcati, sa svih prilaza.

Bora je u jednom trenutku najavio novi album jedne od najpopularnijih rok grupa bivše Jugoslavije, i u to ime otpevao novu pesmu pod nazivom "Smešan, grešan i pogrešan".

Foto: Telegraf

Posle Čorbe i sjajnog zagrevanja uz neprevaziđeni rok, u kojem su uživale sve generacije; pa je tako na Ušću bilo i beba od godinu dana, pa sve do onih najstarijih, kojima ni gužva nije predstavljala problem da dođu do svog omiljenog piva i provedu se najbolje što mogu; usledili su nastupi Direktora i Samostalnih referenata, uz koje je đuskanje na travi bilo neminovno.

Foto: Telegraf

Za one željne adrenalina, bio je tu, kao i svake godine do sada, luna park od nekoliko atraktivnih vrteški, na kojima se konstantno pravila gužva, a cena svake vrteške iznosila je 200 dinara. Istina, ukoliko ste pravi zaljubljenik u adrenalin, nećete mnogo uživati u vožnji jer ne traje dugo, ali biće dovoljno da se "osvestite".

Foto: Telegraf

Svetske zvezde Stereo MC's svoj su nastup započele u jedan čas iza ponoći, kako je i najavljeno, na impozatnoj IQOS bini, koja iz godine u godinu, moramo priznati, oduševljava svetlosnim efektima i vrhunskim ozvučenjem.

Foto: Telegraf

Nizali su se hitovi britanskog benda, poput "Connected", "Step It Up", "Elevate My Mind" i drugi, a prostor Beer Festa bio je dupke popunjen dok su raspoloženi Britanci komunicirali sa publikom, kako kroz muziku, tako i na engleskom jeziku.

Zagrejana masa đuskala je u ritmu, sa čašama i linmenkama piva u ruci, a vreme je bilo idealno za pravu žurku na otvorenom. Uz dobar roštilj koji je mamio na svakom ćošku i na koji je mirisao ceo prostor još od samog ulaska na Beer Fest, mogli ste još da prezalogajite kokice, ali i druge grickalice.

Foto: Telegraf

Iako su usledila dva bisa popularnih Britanaca koji su sjajno zabavili masu, nešto iza dva časa posle ponoći publika je nerado morala da se udalji od bine i usledio je - fajront. Mada mnogima nije bilo pravo, jer su se tek valjano zagrejali, muzika je utihnula, masa se razišla, i prostor na Ušću odjednom se ispraznio.

Foto: Telegraf

Ali, već sutra ljubitelje piva očekuje nova, sigurno još luđa žurka, s obzirom na to da će nastupiti Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Brkovi, Orthodox Celts i drugi.

Dakle, ukoliko ste ove dve večeri propustili, sutra pravac Ušće, jer vas u danima vikenda garantovano očekuje luda žurka pod vedrim nebom! Line up za naredne dane možete pogledati OVDE.

Ujedno pogledajte i ostatak fotografija:

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(B.B. / b.bajic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja lukic

    18. avgust 2017 | 09:46

    Boro legendo, najjači bend na našim prostorima ikada. Volim što sam odrastala uz njihovu muziku i dan danas slušam Riblju čorbu čak i moja deca znaju sve njihove pesme. Respect za najbolji bend!

  • m

    18. avgust 2017 | 10:16

    Apel! Ne pravite od beer festa novu Gucu, molim vas! Ne bi me iznenadilo da se sledece godine zavrti prase na raznju.

  • Kre

    18. avgust 2017 | 11:28

    Sve one roditelje koji su sinoc doveli onako malu decu u onu guzvu treba pohapsiti, sram vas bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA