≫ 

BILI SMO NA KAFI KOD DALILE: Pobednica "Parova" nam je pokazala svoj i Dejanov stan u Beogradu, a ove stvari u njemu nikada niste mogli da vidite! (VIDEO)

Pogledajte šta je sve zabeležila ekipa Telegrafa

  • 27

Dalila Mujić, nakon što je pobedila u rijalitiju "Parovi", preselila se u stan u Beogradu gde živi sa svojim verenikom Dejanom Dragojevićem. Ekipa Telegrafa posetila je pobednicu rijalitija televizije "Happy" u njenom domu.

Dejan nasred ulice zaprosio Dalilu, ona rekla: DA, pa zanemela kada je videla prsten koji joj je Dragojević kupio! (FOTO)

Dalila nam je otvorila vrata stana i provela nas kod njega. Kao prava domaćica, poslužila nas je, a onda je u društvu verenika Dejana počela da priča o svojoj novoj nekretnini.

- Živimo ovde već drugi mesec i ovo je savršen stan. Naše malo gnezdo... Da se ja pitam, ja nikada ne bih izašla odavde. Imamo sve. Ovde najviše vremena provodimo, tu nam je kuhinja... - rekla je ponosno Dalila za naš portal.

Printsrkin: Telegraf

Ono što, bar ranije, mnogi nisu mogli da vidimo u Dalilinom stanu jesu pokloni koji je dobila od svojih obožavatelja, a jedan joj je posebno u srcu. U pitanju je staklena kugla u kojoj se nalazi replika česma na Baš čaršiji.

ŠOK, VRIŠTANJE I SUZE! Ovako je Dalila reagovala kada ju je Dejan zaprosio usred Sarajeva! (VIDEO)

- Nju smo kupili zato što me je Dejan tu verio i poneli smo je da je imamo za uspomenu - rekla je pobednica "Parova" i pokazala nam verenički prsten koji je dobila od svog verenika Dejana Dragojevića.

Printskrin: Telegraf

Pogledajte stan u kojem žive Dalila i Dejan Dragojević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragica

    19. avgust 2017 | 21:48

    Glupaca.raskinuce ubrzo.a ona je na veridbe irazlaze navikla.guska glupa.

  • Marijan

    19. avgust 2017 | 21:49

    pa njoj se vidi stomak ona ceka bebuuuu maloga dehanaaaaa

  • Milka R.

    19. avgust 2017 | 22:54

    Srecno im i cestitamo ?!i stan je sa ukusom uradjen?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA