Sergej Trifunović uputio jaku poruku Jelisaveti nakon Teovog otkazivanja Eurobasketa!

Glumac nije odoleo da prokomentariše neučešće Miloša Teodosića na Evropskom prvenstvu

  • 11
Foto: Instagram/sergio_trifunelli

Nakon informacije da Miloš Teodosić ipak neće igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Eurobasketu, na stotine fanova izrazilo je žaljenje zbog iste.

Kada su u pitanju javne ličnosti, Sergej Trifunović nije odoleo da prokomentariše tužnu vest za fanove košarke, ali on je odlučio da se obrati direktno Jelisaveti Orašanin. Svakako, na svoj, i te kako duhovit način.

Foto: Telegraf

- Jelisaveta, dužiš zdravog plejmejkera. Ili da platiš fee KSS-u, ili će te kamenovati na Nikoli Tesli - poručio je Sergej.

Printskrin: Twitter/whistlerdick

Iako su mnogi ovo shvatili kao provokaciju, tu je činjenica da su Sergej i Jelisaveta u odličnim odnosima, pa se ovo ne može protumačiti nikako drugačije osim kao dobra šala.

Inače, nakon otkazivanja učešća na Evropskom prvenstvu, oglasio se i Teo istakavši da mu je žao što neće biti deo tima.

Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije - poručio je Teodosić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    21. avgust 2017 | 15:16

    A kad jokic nije hteo svi ste ga pljuvali sram vas bilo sada se pitajte dali je teu povreda u pitanje ili zabrana igranja za reprezentaciju.tako ti je to kad nba odlucuje a ne oni

  • Antap

    21. avgust 2017 | 15:40

    Sergej, jel je ovo smešno, da li treba da se smejem?

  • brana

    21. avgust 2017 | 18:34

    Trifunovicu ne ide ti nista od ruke.Ne umes da glumis,ne mozes da ostanes u Americi jer oni ne primaju amatere,ne umes da odaberes za koga da glasas i sa kim da se lizes her Jankovic ti nece skoro u neku fotelju,nisi duhovit,zenama si sve manje intetesantan,umoran si od gudre i cirke i sta ti ostaje?Vrati se u svoj Kragujevac i povedi svog mladjeg jid manje talentivanoh brata sa sobom i uzivaj u penziji ako ti je budu dodelili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA