≫ 

Zet Miljane Kulić optužen za ubistvo policajca u Nišu!

Predrag Todorov sumnjiči se za ubistvo žandarma Saše Mihajlovića, 24. avgusta u Nišu

  • 2

Saša Mihajlović zvani Butra (36) iz sela Berevce u Štrpcu sa prebivalištem u Nišu ubijen je 24. avgusta, oko 4.30 časova na Keju Kola Srpskih sestara u tom gradu.

Za njegovo ubistvo, sumnjiči se Predrag Todorov (27) zvani Peka Kartel, koji je prema informacijama iz istrage, u Mihajlovića ispalio pet metaka iz pištolja, pa pobegao.

Ono što nije bilo poznato jeste da je Peka Kartel dečko Tijane Kuli, sestre Miljane Kulić, bivše učesnice "Parova".

Foto: Telegraf

Inače, u noći kad se desio tragičan događaj, Miljana je sa porodicom bila na odmoru u Crnoj Gori, a o dečku svoje sestre koji je navodno počinio ubistvo ne želi da govori.

Krv puštena u Nišu zbog ošamarene devojke: Peka Kartel ispalio hitac u vazduh, bivši žandarm mu je rekao tri reči, pa ga je ovaj ubio! (FOTO)

Na fotografiji ispod, sa leve strane je ubijeni Saša Mihajlović, a sa desne Predrag Todorov.

Foto: Privatna arhiva

Kako smo ranije pisali, Mihajlović je do pre šest godina bio pripadnik niškog odreda Žandarmerije, a kako smo uspeli da saznamo nakon ubistva, povod krvavog obračuna je bila svađa oko Mihajlovićeve devojke.

Njih dvojica su se od ranije mrzeli, jer je Todorov jednom prilikom udario šamar Mihajlovićevoj devojci. Kobne noći obojica su bili u kafiću "Loko" na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu “rešili problem” zbog šamaranja njegove devojke.

- Todorov je izašao iz kafića ali je poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da i on izađe napolje. Kada je bivši žandarm to uradio, Todorov je ispalio jedan hitac u vazduh, ali mu je Mihajlović odgovorio da se ne plaši, nakon čega je on u njega ispalio pet hitaca - ispričali su naši sagovornici iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA