≫ 

Aca Lukas: Dao sam iskaz tužiocu, uskoro izlazim!

Pevač za Telegraf kaže da je saslušan, te da iskaz trenutno daje i Sonja

  • 15

Nakon što je dobrovoljno otišao u policijsku stanicu na Novom Beogradu, policajci su Lukasa predali tužiocu koji mu je posle saslušanja odredio pritvor.

Tragom ove informacije odmah smo pozvali Lukasa koji nam je potvrdio da jeste saslušan, ali kaže da će uskoro biti pušten.

- Dao sam iskaz, očekujem da ću za pola sata biti napolju. I Sonja Vu je tu, daje iskaz - kratko nam je rekao Aca.

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, drama između Ace i njegove supruge Sonje Vuksanović počela je juče, u subotu 2. septembra, kada ga je ona prijavili policiji zbog navodnog fizičkog napada, optuživši ga da ju je navodno pretukao u stanu.

Nakon toga, oko 19.30 časova Sonju smo zatekli na pregledu u Urgentnom centru. Dva sata kasnije, Lukas je u razgovoru za Telegraf izneo šta se dogodilo, rekavši da Sonja laže da ju je tukao.

Došao sam u stan samo da se pozdravim sa ćerkom, jer idem na put. Krenuo sam da skuvam kafu sebi, kada je počela da me vređa. Da li ti stvarno misliš da ja nosim nož sa sobom i upadam u stan sa nožem?! Udario sam je nogom u cevanicu zato što me je gađala lončetom u glavu i nije mi dala da izađem. Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od preteranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - rekao nam je Lukas.

Ona laže, ona je žena koja ima dijagnozu! U utorak očekujte konferenciju za medije gde ću reći šta mi je sve ukrala, šta mi je radila, i ko je Sonja. U utorak očekujte svu istinu o "Sonji Vu"- zaključio je Aca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dosta je selfija i pucenja

    3. septembar 2017 | 17:30

    Sonja bas luduje. Dosadno joj je u zivotu. Daj zaposlite je u Gosi za 20000 rsd da oseti zivot!

  • zenodokonabezzanimanja

    3. septembar 2017 | 17:29

    Sonja zaposli se, ostavi vise Acu i njegove pare na miru!

  • coa

    3. septembar 2017 | 17:28

    Podrska za Acu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA