≫ 

Posle 7 meseci Van Persija stigla Karleušina kletva! (FOTO)

Nakon verbalnog obračuna o kom je brujala čak i Engleska, slavnog fudbalera stigla je kletva koju je na njegov račun uputila Jelena

  • 7

Svi koji prate fudbal sigurno se sećaju žestokog skandala tokom derbija između Fenerbahčea i Bešiktaša (1:0), kada je Van Persi isprovocirao Tošića da dobije crveni karton, a kasnije je uspeo da iznervira i starog prijjatelja iz Arsenala Ozjakupa.

HIT SNIMAK! Karleuša skinula tipa od 120 kila, kad je počeo da meša kukovima, umalo se srušila na bini! (VIDEO)

Tošića su saigrači jedva obuzdali da na terenu ne počne da bije Van Persija, a na sve što se izdešavalo nije ostala imuna ni Duškova supruga Jelena Karleuša.

Foto: Telegraf

Ona je odmah nakon frke na stadionu iznela slavu uvreda na račun fudbalera koji je igrao za Arsenal i Mančester junajted, a njene reči preneli su mediji u Engleskoj, Goal.com, Metro, pojavila se i na 101goals.com, pošto se ovakav slučaj zaista ne pamti iz skorije fudbalske prošlosti.

- Robin Van Persi je glupi dr*adžija. Polomi nogu, se*onjo - bila je oštra Karleuša.

Printskrin: Twitter

Nakon molbe Duška Tošića, Jelena je obrisala ovaj tvit, a ono o čemu 7 meseci kasnije bruje svi jeste to da je Van Persija stigla Karleušina kletva.

PAPARACO! Karleuša na aerodromu bez trunke šminke, Tošić je sačekao u mašini od 90.000 evra! (FOTO)

Foto: Guliver/Richard Heathcote/Getty Images

Podsetimo, fudbaler je doživeo nezgodu na treningu reprezentacije Holandije, a tokom pregleda ustanovljena je teška povreda i značajno oštećenje ligamenta levog kolena, pa ga čeka duga pauza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    6. septembar 2017 | 14:13

    I da ga gleda zgodna zenska

  • Nele

    6. septembar 2017 | 14:12

    Posle gumirani zavoj i na teren

  • Nele

    6. septembar 2017 | 14:10

    To se leci brzim potezom pravolinijskim povlacenjem bezbolnim dok ga dvojica za Ramona drze i jedan oko stuka u gips dva meseca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA