NIJE MOGLA DA SE ZAUSTAVI... Dalila RONILA SUZE dok je čitala pismo za Dejana! (VIDEO)

Dalila je nakon neprospavane noći odlučila da javno pročita pismo upućeno Dejanu Dragojeviću, sa kojim se tek venčala

  • 13

Dalila i Dejan Dragojević ostavili su traga u prethodnoj sezoni "Parova", a nedavno su iznenadili sve venčanjem u Beogradu. 

Evo kako je izgledalo venčanje Dalile i Dejana, i koje prezime je mlada izabrala! (VIDEO)

Dalila je svom dragom ispisala pismo koje je javno pročitala, a zbog kojeg cele noći nije spavala i nije mogla da zaustavi suze.

- Želim da znaš da si došao u moj život kada sam bila u najgorem mogućem stanju. Želim da znaš i da si od momenta kada si ušao u vilu bio zajedno sa mnom. Hvala ti što nisi dozvolio da iko manipuliše tobom i što nisi poklekao i onda kada su svi bili protiv mene. Što si pokazao koliko imaš jak karakter i čvrst stav, da niko nije mogao da promeni tvoje mišljenje o meni. Hvala ti što me nikada nisi izdao i nisi dozvolio da nas razdvoje i što si se borio za nas, kada si bio uz mene u svim trenucima i kada su pokušali da me slome, što nisi dozvolio da me ponize i povrede - čitala je Dalila.

Foto: Instagram/dalila_morenno_official

- Hvala ti za sve savete što si mi dao i što si me tešio, i kada sam mislila da ne mogu više da izdržim, ti si se borio za mene. Znam da, da nije bilo tebe, ja nikada ne bih pobedila, ti si taj koji je zaslužan za moju pobedu, tj. našu pobedu. Čitav život sam se borila sama, pored tebe sam naučila da spustim loptu i da nemam taj gard, i da je okej kad imaš nekog uz sebe, da ne moram sve sama. Pokazao si mi šta je pravi muškarac. Hvala ti što sam uz tebe od divlje lavice postala mala umiljata maca, što si iz mene izvukao sve ono najbolje i što sam pored tebe, konačno, ona prava ja - uputila je ove reči Dejanu.

Printskrin: TV Happy

- Ja sam mislila da sam znala šta znači voleti, biti voljen i šta je ljubav, ali sam shvatila da sve ono pre tebe nikada nije postojalo. Ti si me naučio kako je to biti voljen i voleti, šta znači prava ljubav. Hvala ti što si mi vratio veru u nadu i u život, da sve što sam mislila da sam izgubila, da nema rešenje, ti si vratio u moj život. I što smo krenuli zajedno, i što koračamo zajedno ruku pod ruku, ka uspehu, ne gledajući nazad, samo napred. Hvala ti za sva iznenađenja, što se trudiš da svaki novi dan bude bolji od onog prethodnog. Sve dok imam tebe pored sebe, ja se ne bojim budućnosti. Hoću da znaš da si moje sve, moj život i moja ljubav... - zaključila je Dalila u pismu.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, Dalila i Dejan venčali su se u beogradskoj opštini Zvezdara, a ovako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    7. septembar 2017 | 10:16

    Mene samo interesuje sta ce ovi klosari u Beogradu ksd ima dovoljno asfalta i u Tuzli ili Veterniku

  • Tatjana

    7. septembar 2017 | 14:31

    Jovana ti si jedno bezobrazno i ne vaspitano stvorenje. Kako te nije sramota da zovete samo Daliline fanove kada ona gostuje. Bruka i sramota od hepi televizije. Kada gostuju drugi ucesnici, zovete antifanove da svasta pricaju o njima. Nadam se da neces ostati dugo na tom radnom mestu. Nisi korektna. To kako ti vodis emisiju je katastrofa, a i ti si takva. Svi to gledaoci vide. Providna si.

  • DARKO 100%

    7. septembar 2017 | 00:48

    Koliko bolesne patetike,lazi i prevara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA