≫ 

Obesio se najmlađi član grupe "Kojoti", kolege i porodica u šoku!

Klavijaturista benda Kojoti samoubistvo je izvršio na terasi svog stana

  • 2

Klavijaturista rok sastava Kojoti, Dan Divjak, obesio se na terasi doma u kom je živeo.

Kako je na Fejsbuk stranici Kojota napisala njegova majka, Dan je bio na lečenju, početkom avgusta, i činilo se da je sve u redu.

- Dragi svi koji ste voljeli našeg Dana, juče se Dan obesio na svojoj terasi. Početkom osmog meseca bio je na lečenju u Vrapču. Noći i deo dana je provodio s nama i sve je izgledalo ok. Juče sam ga trebala voziti na kontrolni pregled u Vrapče, a umesto toga našla sam svoje dete onako kako nijedan roditelj ne bi trebao - poruka je Danove majke.

Foto: Facebook/Kojoti

Mladi Dan imao je svega 28 godina, a borio se sa velikom depresijom.

- Nemam snage ni da izgovorim koliko sam sjeban... Dan, toliko sam te zavoleo lepi i talentovani dečače. Prestrašno -  napisao je gitarista grupe, Davor Viduka.

Dan Divjak bio je najmlađi član grupe Kojoti, s kojom je nastupao od prvog velikog reunion koncerta u Boćarskom domu 28. januara. Osim u Kojotima, Divjak je svirao i za grupe Majke, te Sane, prenosi Index.hr.

Nakon tužne vesti, oglasili su se i pojedini muzičari, zatečeni strašnim događajem.

- Dan je bio poseban u svakom pogledu. Izuzetno talentovana osoba, multiinstrumentalista kojem je muzika bila u prstima, muzičar koji je imao svoj sound i način sviranja, uvek originalan i drugačiji. Izuzetno inteligentan momak, spreman na šalu, nonšalantan, a opet nepredvidljiv. Ostaće mi slika jednog vragolastog, a opet tihog momka na stejdžu s čikom u ustima čije je muziciranje uvek izgledalo tako jednostavno i lako. Iskreno saučešće njegovoj porodici i bližnjima. Srećan ti put dragi Dane - rekao je Luka Nižetić.

- Slomljeno mi je srce D., nadam se da ćeš naći mir. Sviraj svoje omiljene melodije tamo gore. Nedostaješ nam - poručila je Lana Jurčević.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIvan

    8. septembar 2017 | 16:12

    Ta dusevna bolnica u Zagrebu nikom. nije dobro donela,saucesce porodici.

  • Sonja

    8. septembar 2017 | 18:55

    Neka mu sija vecno svetlo na putu koji je izabrao...iskreno saucesce onima koji su ostali bez voljenog...nikada bol ne prodje, nenadoknadivo, neutesno, neprolazno... a uspomene svakoga dana jace, sve ih je vise... pitanja ostaju bez odgovora. Zasto svojom voljom u kraj, u smrt??? A ima ljubavi? Gde gresimo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA