≫ 

Sad više nemamo ni BARDOVE ni LEGENDE... Sa Smokijem je glumio u filmu "Konji vrani", a sada se od njega oprostio dirljivim statusom (FOTO)

- Otvorio si mi najveća vrata u mojoj profesiji, koja se teško otvaraju.... Stvorio si me... - napisao je Milan Vasić

  • 11

Jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca svih vremena Ljubiša Samardžić preminuo je u 81. godini života. Od njega su se na internetu oprostili mnogi ljudi, između i ostalog i Milan Vasić, koji je sa popularnim Smokijem sarađivao u filmu "Konji vrani".

- Toliko si nas zadužio, da su nam potrebna dva života da ti se odužimo...Sad više nemamo ni BARDOVE ni LEGENDE... Bio si poslednji.... Hvala ti na ukazanom poverenju.. Otvorio si mi najveća vrata u mojoj profesiji, koja se teško otvaraju.... Stvorio si me... Hvala što si dozvolio da te lično upoznam i vidim kolika si veličina od čoveka... Mnogo sam naučio od tebe... LJUDINO, neka ti je večna slava - napisao je Milan Vasić i objavio njihovu zajedničku fotografiju koju možete videti OVDE.

Podsetimo se nekih od najlegendarnijih uloga Ljubiše Samardžića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubo

    10. septembar 2017 | 08:20

    Ziveces vecno!!Legende ne umiru!!

  • Milica

    10. septembar 2017 | 13:58

    Nema takvih bardova više. Na veliku žalost. Počivajte u miru među prijateljima. Jedan je Gaga, Bata,Marinko, Manda, Smoki. Ostaće mlađi koji su od njih učili i naučili i ostaćemo mi da se sećamo

  • STANKO

    9. septembar 2017 | 21:06

    ZBOGOM LEGENDO POCIVAJ U MIRU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA