≫ 

Jelisaveta objavila sliku iz stana, a jedan detalj je baš privukao pažnju! (FOTO)

Glumica je postavila novu interesantnu fotografiju na Instagramu

  • 16

Jelisaveta Orašanin je javna ličnost koja je prethodnih meseci baš bila u centru pažnje. Glumica je gotovo svakodneno aktivna na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju iz stana.

Osim toga što su fanovi mogli da vide kako izgleda njena dnevna soba, još jedan detalj je privukao pažnju. Kao i mnogi ljudi širom Srbije, i Jelisaveta je gledala meč osmine finale Evropskog prvenstva u košarci između srpske reprezentacije i Mađarske, koji su "orlovi" rešili su svoju korist rezultatom 86:78.

Da podsetimo, Jelisavetin suprug Miloš Teodosić ne igra na ovom šampionatu zbog povrede.

Printskrin: Instagram/jagodeumagli

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    10. septembar 2017 | 22:48

    ja imam dete od dve godine, dok je bila beba ja sam po ceo dan sedela sa njom na rukama ili bila pored nje, svaku sekundu sam koristila da joj pruzam maksimalnu ljubav, cistila sam samo ono sto mora . " grubo " .. sada kad zna dete samo da se zanima ili dok spava ja sredjujem.. sta mi znaci da mi je sve cisto a ja nisam videla kad se dete nasmesilo na primer.. deca porastu a meni vazno da mi je sve cisto.. ne, nek bude sve drugo nebitno, dal je cisto dal nije dal je oprano sudje preko dana ili uvece vazno je da dete oseti svu ljubav koja mu treba

  • Dusanka

    10. septembar 2017 | 20:59

    Normalno bi bilo ,za mladu domacicu ,obrazovanu ženu ,da sliku koju stavi da vidi celi svet ,da bude stan sredjen .Ovako odaje utisak slika ,jedne aljkavice kojoj nista nije važno ,sem da se slika .Mozda je bilo bolje da nista nije pokazala ,jer nista i nema da se vidi - naprotiv....

  • Teslina naslednica

    10. septembar 2017 | 23:49

    Ja u ovim krsu ne bih izdrzala ni 2 min., je l' cula ona za krpu i metlu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA